Sport & Bewegen

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Tijdens deze spannende wedstrijd laten studenten zien welke vaardigheden en expertise ze in huis hebben op het gebied van Sport en bewegen. Tijdens de finale maken ze een passend LVF (lesvoorbereidingsformulier) op motorisch, cognitief en sociaal affectief gebied, gericht op een specifieke doelgroep. Ze geven een inspirerende en complete instructie in een specifieke discipline aan een groep van 6 tot 10 deelnemers en maken een schriftelijke product- en procesevaluatie met als doel om de cognitieve processen en de reflectie op de praktijk helder te belichten.

 

Finale Sport & Bewegen

Meer informatie over deze wedstrijd volgt.

Sport & Bewegen wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?