Specialist mode/ maatkleding

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd krijg je een opdracht van een modeontwerper voor zijn persoonlijk kledinglabel. Je werkt geheel zelfstandig en krijgt in totaal vijftien uur de tijd om de opdracht uit te voeren.

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Specialist mode/ maatkleding wordt mogelijk gemaakt door:

Voorronde Specialist mode/ maatkleding

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Specialist mode/ maatkleding

Voor deze wedstrijd vindt er geen kwalificatiewedstrijd plaats. De deelnemers zijn direct geplaatst voor de finale.

De datum en locatie van deze kwalificatiewedstrijd wordt z.s.m. gepubliceerd.

Finale Specialist mode/ maatkleding

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?