Schoonheidsspecialist

Voorronde Schoonheidsspecialist

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Schoonheidsspecialist

Organisator
ROC Nova College
Contactpersoon locatie
Cobie Wittenaar
Datum
03-12-2019
Aantal deelnemers
21
Adres
ROC Nova College
Zijlweg 203
2015 CK Haarlem

Routebeschrijving

De volgende deelnemers gaan door naar de finale (in willekeurige volgorde):

  • Roos Molenaar - ROC van Flevoland
  • Cailynn Speel - Scalda
  • Marina Mesdaq - ROC Da Vinci College
  • Nina van der Vaart - ROC Nova College
  • Naomi Wiggers - Rijn IJssel
  • Gwen Simons - ROC van Amsterdam
  • Melissa Tonkes - ROC Friese Poort
  • Dominique Van der Van Der Bij - ROC Mondriaan
We bedanken alle overige studenten voor hun deelname aan de kwalificatiewedstrijd!

Finale Schoonheidsspecialist

Meer informatie volgt...

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

De schoonheidsspecialisten werken iedere dag met een ander thema waar de behandelingen aan gekoppeld zijn. Tijdens de wedstrijd geven de finalisten verschillende gezichtsbehandelingen, voet- en handverzorging. Ook wordt er make-up en nagellak aangebracht bij de modellen.

Wat doe je als Schoonheidsspecialist?

De schoonheidsspecialist biedt uiteenlopende schoonheidsbehandelingen aan. Zij is vóór alles mensgericht en richt zich op de verzorging van de gezonde huid en nagels. De schoonheidsspecialist geeft cliënten een verzorgende, ontspannende, cosmetische gezichts-, lichaams- en hand-, nagel-, voetbehandeling. Ze is ondernemend ingesteld en werkt doorgaans als zzp'er. Haar mogelijke werkomgevingen zijn: een schoonheidsbedrijf, wellness center, sauna, drogist of parfumerie. De schoonheidsspecialist is zich continu bewust van de noodzaak om hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust te werken. Zij kent de afbreukrisico’s bij het niet naleven van de eisen, waaronder die uit de Code van de schoonheidsspecialist.

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden