Schilder

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens deze finale laat je zien dat je kwalitatief hoogwaardig schilderwerk kunt uitvoeren, het aanbrengen van (verschillende soorten) wandbekleding beheerst, het tekenen en penselen in de vingers hebt en creatief bent in het ontwerpen en uitvoeren van decoratieve technieken. Je werkt geheel zelfstandig en krijgt in totaal twaalf uur de tijd om de opdracht uit te voeren.

Voorronde Schilder

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Schilder

Voor deze wedstrijd vindt er geen kwalificatiewedstrijd plaats. De deelnemers zijn direct geplaatst voor de finale.

Eén werkdag na de kwalificatiewedstrijd worden de namen van de finalisten op alfabetische volgorde gepubliceerd op het tabblad Finale.

Finale Schilder tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Finalisten worden op alfabetische volgorde weergegeven.

Deelnemer Organisatie Begeleider Wedstrijddag

Wedstrijdlocatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs 1
3521AL Utrecht

Wedstrijdinformatie

De contactgegevens van je workshop manager ontvang je 4 tot 6 weken voor aanvang van je wedstrijd via de uitnodigingsmail.

Overige belangrijke informatie wordt 4 tot 6 weken voor je wedstrijddatum aan deze website toegevoegd. Dit is een dynamisch document, dus check regelmatig of er updates zijn! 7 dagen voorafgaand aan je wedstrijd is de factsheet definitief en zullen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Aankomst Jaarbeurs


Wedstrijdopdracht


Wedstrijdopzet


Schilder wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?