Pedagogisch medewerker

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens deze spannende finalewedstrijd ga je verschillende activiteiten voorbereiden en uitvoeren. Je krijgt hiervoor twaalf uur de tijd, verdeeld over twee dagen. Je werkt deels individueel, maar ook deels in een team.

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Pedagogisch medewerker wordt mogelijk gemaakt door:

Voorronde Pedagogisch medewerker

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Pedagogisch medewerker

Wedstrijdlocatie

Koning Willem 1 College
Vlijmenseweg 2
's-Hertogenbosch

Deelnemers

De datum en locatie van deze kwalificatiewedstrijd wordt z.s.m. gepubliceerd.

Finale Pedagogisch medewerker

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?