Mediavormgever

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Mediavormgever werken in opdracht van een werkgever. Zo ontwikkelen zij bijvoorbeeld een logo, stijlgids of business card. Alle producten zijn uiteraard in lijn met de look en feel van de organisatie en kennen een hoog promotiegehalte. Voor deze wedstrijd is kennis nodig over het ontwerpen van iconen, vignetten of beeldmerken. Ook zijn de deelnemers vaardig in het ontwerpen van bijvoorbeeld user interfaces voor apps voor diverse devices. Inleven in de doelgroep, goede presentatieskills en oog hebben voor de manier waarop de vormgeving van de producten een bijdrage kan leveren aan reclame-en promotiecampagnes is essentieel.

Voorronde Mediavormgever

Wil je de talenten van je studenten ontdekken en hen motiveren? Organiseer dan de voorrondes voor de vakwedstrijden op school! De voorronde-opdrachten kunnen worden gedownload uit het CRS en kosten slechts 1,5 tot 3 uur. Je kunt zoveel studenten laten deelnemen als je wilt. De winnaars gaan door naar de landelijke kwalificatiewedstrijden waar ze zullen strijden voor een plek in de finale!

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Mediavormgever

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Mediavormgever wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?