Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijden laten deelnemers kennis en vaardigheden als evenementenorganisator zien met een idee en de introductie voor een open dag nieuwe stijl. Zij laten zien wat zij in hun mars hebben om een te gek idee te presenteren voor de klant en dat ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Wat doe je als Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie?

Als medewerker evenementenorganisatie is het van belang dat je klantgericht bent, goed kan luisteren naar de opdrachtgever en je kunt inleven in de doelgroep. Het is essentieel de boodschap van de opdrachtgever goed te kunnen vertalen naar een event. Er komt veel bij kijken en creativiteit is belangrijk. Je werkt vaak in hectische omgevingen waarin samenwerken en een goede communicatie van belang zijn. Je bent een netwerker en hebt een dienstverlenende houding. Je ziet werk en reageert daar actief op. Daarnaast moet je goed kunnen organiseren om binnen de planning en het budget te blijven. Je bent proactief, stressbestendig en gaat bewust om met kwaliteit versus kwantiteit.

Voorronde Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Voor ruim 70% van de kwalificatiewedstrijden van Skills Heroes is een locatie en datum ingepland. Bekijk het overzicht hier. Na de zomervakantie vind je alle informatie op deze wedstrijdpagina.

Finale Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

In maart 2022 vinden de Skills Heroes finalewedstrijden plaats. Informatie hierover is nu nog niet bekend. Naar verwachting is hier na de zomer alle relevante informatie te vinden over de finalewedstrijd. Houd de website in de gaten.

Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden