Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Medewerker evenementenorganisatie/marketing en communicatie worden uitgedaagd om hun skills als evenementenorganisator te laten zien. De deelnemers gaan aan de slag met een opdracht van een opdrachtgever en werken een eigen idee uit dat ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd. Van deelnemers wordt verwacht dat zij vernieuwend en creatief zijn en hun ideeën overtuigend kunnen presenteren aan de opdrachtgever. Oog voor detail, planmatig en onder tijdsdruk kunnen werken zijn belangrijke vaardigheden om je als deelnemer te kunnen onderscheiden binnen deze wedstrijd.

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie wordt mogelijk gemaakt door:

Voorronde Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Meer informatie over deze kwalificatiewedstrijd volgt z.s.m. Houd de website in de gaten.

Finale Medewerker evenementenorganisatie/ marketing en communicatie

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?