Interieuradviseur

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Interieuradviseur worden uitgedaagd om op basis van de wensen van een klant een interieurontwerp te maken. Kennis over doelgroepen, materialen en interieurstijlen is binnen deze wedstrijd belangrijk. Daarnaast wordt van deelnemers verwacht dat zij op de hoogte zijn van de trends en ontwikkelingen binnen de woon-en interieurbranche en de manier waarop daar als interieuradviseur creatief op kan worden ingespeeld. Tot slot, wordt een beroep gedaan op de presentatieskills en de manier waarop het ontwerp aan de man wordt gebracht.

Voorronde Interieuradviseur

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Interieuradviseur

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Finale Interieuradviseur

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Interieuradviseur wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?