Interieuradviseur

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd wordt conceptmatig gewerkt aan een interieurdesign. Laat je creativiteit zien en dat je conceptmatig kunt denken en uitvoeren. Je idee pitch je bij de opdrachtgever. Weet jij te overtuigen?

Wat doe je als Interieuradviseur?

De interieuradviseur werkt in de detailhandel bij een midden- en kleinbedrijf of grootwinkelbedrijf binnen de woonbranche. Hij/zij kan in loondienst zijn bij een speciaalzaak of werken als zelfstandige. De interieuradviseur adviseert klanten over de inrichting van ruimten zoals woningen of bedrijfsruimte. Uitgangspunt hierbij is het idee van de opdrachtgever en de interieuradviseur verwerkt dit tot een ontwerp. Wanneer de opdracht gegeven is, coördineert de interieuradviseur de uitvoering van het ontwerp inclusief de financiële afwikkeling van het project. Als interieuradviseur ben je communicatief vaardig, representatief, creatief, accuraat, deskundig en ondernemend. Je hebt een commerciële en professionele instelling en bent gericht op het verlenen van diensten en services aan de klant.

Voorronde Interieuradviseur

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Interieuradviseur

Voor ruim 70% van de kwalificatiewedstrijden van Skills Heroes is een locatie en datum ingepland. Bekijk het overzicht hier. Na de zomervakantie vind je alle informatie op deze wedstrijdpagina.

Finale Interieuradviseur

In maart 2022 vinden de Skills Heroes finalewedstrijden plaats. Informatie hierover is nu nog niet bekend. Naar verwachting is hier na de zomer alle relevante informatie te vinden over de finalewedstrijd. Houd de website in de gaten.

Interieuradviseur wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden