ICT-beheerder

Voorronde ICT-beheerder

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd ICT-beheerder

Organisator
ROC Midden Nederland
Contactpersoon locatie
Durk de Boer
Datum
04-12-2019
Aantal deelnemers
18
Adres
ROC Midden Nederland
Disketteweg 2-4
3821 AR Amersfoort
Routebeschrijving

De volgende deelnemers gaan door naar de finale (in willekeurige volgorde):

  • Tom Ruis - ROC Ter AA
  • Oguzhan Arikan - mboRijnland
  • Daniël Silvius - ROC Friese Poort
  • Denzel Kroes - Landstede
  • Raoul Leeuwis - ROC Da Vinci College
  • Rob de Weger - ROC Kop van Noord-Holland
  • Zefanja Jobse - Scalda
  • Kay Beernink - Graafschap College
We bedanken alle overige studenten voor hun deelname aan de kwalificatiewedstrijd!

Finale ICT-beheerder

Meer informatie volgt...

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

De deelnemers zijn verantwoordelijk voor de implementatie en het onderhoud van de gehele ICT-omgeving van Van Dinther Logistics. Als ICT-beheerder zorg je ervoor dat gebruikers optimaal kunnen werken en eventuele problemen voorkomen of opgelost worden.

Wat doe je als ICT-beheerder?

Als ict-beheerder word je vaak ingezet in de ict- en mediasector, maar eigenlijk kan je bij elk bedrijf terecht. Jij bent de contactpersoon op computergebied. Je helpt werknemers de computer te installeren en gebruiken, lost storingen op en onderhoudt een servicedesk waar je in de gaten houdt of alles goed verloopt. Je hebt oog voor de organisatie waar je voor werkt, hebt helikopterview en kan goed delegeren. Je werkt vaak samen met collega’s in projectteams en hebt de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van het systeem. Als ict-beheerder ben jij eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden.

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden