Handhaver toezicht en veiligheid (team)

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Handhaver toezicht en veiligheid worden uitgedaagd om in een gesimuleerde omgeving hun skills als handhaver te laten zien. Een verantwoordelijke, signalerende en dienstverlenende houding is van belang. Preventief toezicht houden, kennis hebben van de bevoegdheden als BOA en het sanctionerend optreden bij calamiteiten of incidenten staan in de wedstrijd centraal. Daarnaast speelt een goede taalvaardigheid een rol, want alles moet netjes gerapporteerd worden.

Voorronde Handhaver toezicht en veiligheid (team)

Wil je de talenten van je studenten ontdekken en hen motiveren? Organiseer dan de voorrondes voor de vakwedstrijden op school! De voorronde-opdrachten kunnen worden gedownload uit het CRS en kosten slechts 1,5 tot 3 uur. Je kunt zoveel studenten laten deelnemen als je wilt. De winnaars gaan door naar de landelijke kwalificatiewedstrijden waar ze zullen strijden voor een plek in de finale!

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Handhaver toezicht en veiligheid (team)

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Handhaver toezicht en veiligheid (team) wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?