Handhaver toezicht en veiligheid

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Handhaver toezicht en veiligheid worden uitgedaagd om in een gesimuleerde omgeving hun skills als handhaver te laten zien. Een verantwoordelijke, signalerende en dienstverlenende houding is van belang. Preventief toezicht houden, kennis hebben van de bevoegdheden als BOA en het sanctionerend optreden bij calamiteiten of incidenten staan in de wedstrijd centraal. Daarnaast speelt een goede taalvaardigheid een rol, want alles moet netjes gerapporteerd worden.

Voorronde Handhaver toezicht en veiligheid

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Handhaver toezicht en veiligheid

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Finale Handhaver toezicht en veiligheid

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Handhaver toezicht en veiligheid wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?