Handhaver toezicht en veiligheid

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd ga je aan de slag met een aantal casussen, waarin je samenwerkt met rollenspelers.

Wat doe je als Handhaver toezicht en veiligheid?

De handhaver toezicht en veiligheid treedt op tegen overlast, vernieling en vervuiling in zijn werkgebied. Hij spreekt mensen aan op hun gedrag en schrijft wanneer nodig een boete uit. Die mogelijkheid heeft hij op basis van zijn BOA-bevoegdheid. De handhaver houdt zich hierbij aan de afgelegde ambtseed. Verder speelt de handhaver een rol in de veiligheidsketen. Met verschillende partijen overlegt hij over de aanpak van problemen in zijn werkgebied. Voor het surveilleren in dat werkgebied stelt hij zelf een surveillanceplan op, binnen het kader van het veiligheidsplan. Het resultaat van zijn werkzaamheden is ongewenste en/of gevaarlijke situaties voorkomen of stoppen. Met als hoger doel een prettige en veilige leefomgeving.

Voorronde Handhaver toezicht en veiligheid

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Handhaver toezicht en veiligheid

Voor ruim 70% van de kwalificatiewedstrijden van Skills Heroes is een locatie en datum ingepland. Bekijk het overzicht hier. Na de zomervakantie vind je alle informatie op deze wedstrijdpagina.

Finale Handhaver toezicht en veiligheid

In maart 2022 vinden de Skills Heroes finalewedstrijden plaats. Informatie hierover is nu nog niet bekend. Naar verwachting is hier na de zomer alle relevante informatie te vinden over de finalewedstrijd. Houd de website in de gaten.

Handhaver toezicht en veiligheid wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden