Groen, Grond & Infra (team)

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten van Groen, Grond & Infra verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de student.

Binnen de opleiding en wedstrijdopdracht wordt vakkundig en met kennis gewerkt met grote machines. Studenten werken in teamverband en laten hun skills zien tijdens de aanleg van een ‘cunet’ voor huizenbouw. Binnen de opdracht wordt de vrijgekomen grond geëgaliseerd en ingezaaid. Vaktechnische vaardigheden, een goede planning en kennis over machines en hulpmiddelen is belangrijk. Daarnaast draait het in het vakgebied om duurzaamheid, veiligheid en samenwerken.

Finale Groen, Grond & Infra (team)

Meer informatie over deze wedstrijd volgt.

Groen, Grond & Infra (team) wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?