Facilitair dienstverlener

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

De deelnemers gaan aan de slag met hospitality vraagstukken binnen een facilitaire dienst. Het facilitaire vakgebied is namelijk volop in ontwikkeling. Wat wordt er verstaan onder hospitality? En hoe past de facilitair dienstverlener het toe binnen de facilitaire dienst?

Wat doe je als Facilitair dienstverlener?

De facilitair leidinggevende werkt bij zeer diverse bedrijven zoals scholen, ziekenhuizen, zakelijke dienstverleners en overheidsinstellingen. Hij/zij beheert de gebouwen en/of afdelingen, zoals repro, schoonmaak of catering. Hij/zij co├Ârdineert een grote diversiteit aan facilitaire werkzaamheden. Hij/zij geeft leiding en werkt ook mee als het nodig is. Door de variatie in werkzaamheden, omgeving, externe en interne relaties is de facilitair leidinggevende flexibel, houdt het overzicht van de werkzaamheden en verdeelt deze op basis van prioriteit. De facilitair leidinggevende beheert de budgetten en beoordeelt offertes.

Voorronde Facilitair dienstverlener

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Facilitair dienstverlener

I.v.m. COVID-19 zijn er in seizoen 2020-2021 geen kwalificatiewedstrijden. Meer informatie

Finale Facilitair dienstverlener tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Workshop Manager

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het Deltion College (Mozartlaan 15, 8031 AB, Zwolle) op 25 & 26 maart 2021. De indeling van deze wedstrijd volgt!

De contactgegevens van je workshop manager ontvang je 4 tot 6 weken voor aanvang van je wedstrijd via de uitnodigingsmail.

Overige belangrijke informatie wordt 4 tot 6 weken voor je wedstrijddatum aan deze website toegevoegd. Dit is een dynamisch document, dus check regelmatig of er updates zijn! 7 dagen voorafgaand aan je wedstrijd is de factsheet definitief en zullen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Facilitair dienstverlener wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden