Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team)

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

In deze wedstrijd werken de deelnemers (team) in de keuken en bereiden zij verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een voor-hoofd-en nagerecht. De gerechten moeten niet alleen smaakvol zijn, maar ook een lust voor het oog. Daarnaast is het belangrijk dat de teams kunnen werken volgens een planning. Om tot een smaakvol eindresultaat te komen is daarnaast samenwerken, een goede communicatie en hygiënisch werken van belang.

Finale Entree Horeca, Voeding of Voedingsindustrie (team) tijdens Skills the Finals

Lijst met deelnemers

Finalisten worden op alfabetische volgorde weergegeven.

Deelnemer Organisatie Begeleider Wedstrijddag
Davey van der Meer & Freek Groeneveld Albeda Arno Engelman 06-02-2025 - 09:00 - 12:00
Mahmoud Zrik & Walid Al Raghib Deltion College Kevin Van Heun 06-02-2025 - 09:00 - 12:00
Martina Melis & Mo Al Melhem Firda Jelle Dijkema 06-02-2025 - 09:00 - 12:00
Marco Bergs & Sayeed Nazari mboRijnland Vincent Kapaan 06-02-2025 - 09:00 - 12:00
Jayden Contermans & Yakup Adili ROC van Twente Rick van Mook 06-02-2025 - 09:00 - 12:00
Larissa van Oosten & Romero Sluijtman Scalda Steve Schalkwijk 06-02-2025 - 09:00 - 12:00
Anouk Ward & Ruben Geijtenbeek MBO Amersfoort Karine Knol 06-02-2025 - 12:30 - 16:00
Dorsa Taghavi Deylamani & Mohammed Ali Karanful ROC Midden Nederland Ronald de Boer 06-02-2025 - 12:30 - 16:00
Kurt Batin & Luc van den Brand ROC Nijmegen Ellen Macco 06-02-2025 - 12:30 - 16:00
Masooma Masooma & Thomas Reulen Yonder Fieke van Beers 06-02-2025 - 12:30 - 16:00
Floris Verhoeven & Jordy Wijnhoven Yuverta mbo Jeanine Jansen 06-02-2025 - 12:30 - 16:00
Chantrel Piquë & Josean Schmidt   Zadkine Geert Heester 06-02-2025 - 12:30 - 16:00

Wedstrijdlocatie

Deltion College (gebouw blauw)
Mozartlaan 15
8031AA Zwolle

Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team) wordt mogelijk gemaakt door: