Wat is de wedstrijdopdracht?
De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.
In deze wedstrijd werken de deelnemers (team) in de keuken en bereiden zij verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een voor-hoofd-en nagerecht. De gerechten moeten niet alleen smaakvol zijn, maar ook een lust voor het oog. Daarnaast is het belangrijk dat de teams kunnen werken volgens een planning. Om tot een smaakvol eindresultaat te komen is daarnaast samenwerken, een goede communicatie en hygiënisch werken van belang.
Voorronde Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team)
Wil je de talenten van je studenten ontdekken en hen motiveren? Organiseer dan de voorrondes voor de vakwedstrijden op school! De voorronde-opdrachten kunnen worden gedownload uit het CRS en kosten slechts 1,5 tot 3 uur. Je kunt zoveel studenten laten deelnemen als je wilt. De winnaars gaan door naar de landelijke kwalificatiewedstrijden waar ze zullen strijden voor een plek in de finale!
Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.
Kwalificatiewedstrijd Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team)
De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.
De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.
Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team) wordt mogelijk gemaakt door:
Wedstrijden mbo
Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?