Entree Dienstverlening

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

In deze wedstrijd werken de deelnemers (team) voor een organisatie waar zij een ondersteunende rol vervullen. Zo kunnen zij een opdracht uitvoeren in bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kapperssalon. De werkzaamheden verschillen en zijn dus afhankelijk van de werkplek. Belangrijke vaardigheden om te komen tot een succesvolle prestatie zijn werken volgens een planning, samenwerken, communiceren en een gastvrije en dienstverlenende houding.

Voorronde Entree Dienstverlening

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Entree Dienstverlening

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Finale Entree Dienstverlening

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Entree Dienstverlening wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?