Bloembinder

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Bloembinder gaan aan de slag met het maken en samenstellen van winkelbloemwerk. Denk bijvoorbeeld aan een bruidsboeket, polscorsage of een tafeldecoratie. Binnen deze wedstrijd mogen de deelnemers hun creativiteit de vrije loop laten. Daarnaast wordt een beroep gedaan op hun technische vaardigheden en kennis over kleur, vorm en compositie.

Voorronde Bloembinder

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Bloembinder

Voor deze wedstrijd is geen kwalificatiewedstrijd. Deelnemers zijn direct geplaatst voor de finale. Gefeliciteerd!

Finale Bloembinder tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Finalisten worden op alfabetische volgorde weergegeven.

Deelnemer Organisatie Begeleider Wedstrijddag

Wedstrijdlocatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 1
5222AK 's-Hertogenbosch

Algemene tekst

Hier volgt in een later stadium informatie over de finalewedstrijd.

Bloembinder wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?