Beveiliger

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd ga je aan de slag met een aantal casussen, waarin je samenwerkt met rollenspelers.

Wat doe je als Beveiliger?

Als beveiliger houd je preventief toezicht: je controleert en surveilleert en zorgt er zo voor dat je risico’s voortijdig signaleert en op tijd maatregelen neemt. Je handelt als zich een incident of een calamiteit voordoet, zoals een ongeval, brand of inbraak. Afhankelijk van de aard van het incident of de calamiteit onderneem je actie. Als je als beveiliger iemand op heterdaad betrapt, kan je overgaan tot aanhouding van de verdachte. Daarnaast voer je dienstverlenende werkzaamheden uit. Je wijst bijvoorbeeld bezoekers de weg of adviseert mensen over een parkeerplaats. Ook ontvang je bezoekers vanuit een (portiers)loge of van achter een balie.

Voorronde Beveiliger

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Beveiliger

Na 1 oktober 2020 delen wij de data en locatie van de ingeplande kwalificatiewedstrijden 2020-2021

Finale Beveiliger

6 weken voorafgaand aan de finalewedstrijd wordt de factsheets met alle benodigde finale-informatie gedeeld op deze pagina.

Bekijk de volledige factsheet

Beveiliger wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden