Beveiliger

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd ga je aan de slag met een aantal casussen, waarin je samenwerkt met rollenspelers.

Wat doe je als Beveiliger?

Als beveiliger houd je preventief toezicht: je controleert en surveilleert en zorgt er zo voor dat je risico’s voortijdig signaleert en op tijd maatregelen neemt. Je handelt als zich een incident of een calamiteit voordoet, zoals een ongeval, brand of inbraak. Afhankelijk van de aard van het incident of de calamiteit onderneem je actie. Als je als beveiliger iemand op heterdaad betrapt, kan je overgaan tot aanhouding van de verdachte. Daarnaast voer je dienstverlenende werkzaamheden uit. Je wijst bijvoorbeeld bezoekers de weg of adviseert mensen over een parkeerplaats. Ook ontvang je bezoekers vanuit een (portiers)loge of van achter een balie.

Voorronde Beveiliger

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Beveiliger

Voor ruim 70% van de kwalificatiewedstrijden van Skills Heroes is een locatie en datum ingepland. Bekijk het overzicht hier. Na de zomervakantie vind je alle informatie op deze wedstrijdpagina.

Finale Beveiliger

In maart 2022 vinden de Skills Heroes finalewedstrijden plaats. Informatie hierover is nu nog niet bekend. Naar verwachting is hier na de zomer alle relevante informatie te vinden over de finalewedstrijd. Houd de website in de gaten.

Beveiliger wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden