Beveiliger

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd ga je aan de slag met een aantal casussen, waarin je samenwerkt met rollenspelers.

Wat doe je als Beveiliger?

Als beveiliger houd je preventief toezicht: je controleert en surveilleert en zorgt er zo voor dat je risico’s voortijdig signaleert en op tijd maatregelen neemt. Je handelt als zich een incident of een calamiteit voordoet, zoals een ongeval, brand of inbraak. Afhankelijk van de aard van het incident of de calamiteit onderneem je actie. Als je als beveiliger iemand op heterdaad betrapt, kan je overgaan tot aanhouding van de verdachte. Daarnaast voer je dienstverlenende werkzaamheden uit. Je wijst bijvoorbeeld bezoekers de weg of adviseert mensen over een parkeerplaats. Ook ontvang je bezoekers vanuit een (portiers)loge of van achter een balie.

Voorronde Beveiliger

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Beveiliger

I.v.m. COVID-19 zijn er in seizoen 2020-2021 geen kwalificatiewedstrijden. Meer informatie

Finale Beveiliger tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Deelnemer Organisatie Begeleider Wedstrijddag
Danique Karafantis Koning Willem I College Joep Denissen
Lars Keuzink ROC van Twente Harold Zwiers
Marit Brom ROC Friese Poort Stefan Overeem
Max Eenschoten Landstede Seferlino Cannister
Melissa Jansen ROC Midden Nederland
Nick van Van Helden ROC A12 Hans A.J Rutgers
Nova Visser ROC van Flevoland Robert Steenis
Rhodé Kers Deltion College Andre Fluit
Wendy van Hennik Aventus René Versteeg

Wedstrijdlocatie

Dulon College
Reehorsterweg 80
6717XA Ede

Workshop Manager

De contactgegevens van je workshop manager ontvang je 4 tot 6 weken voor aanvang van je wedstrijd via de uitnodigingsmail.

Overige belangrijke informatie wordt 4 tot 6 weken voor je wedstrijddatum aan deze website toegevoegd. Dit is een dynamisch document, dus check regelmatig of er updates zijn! 7 dagen voorafgaand aan je wedstrijd is de factsheet definitief en zullen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Beveiliger wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden