Bedrijfsadministrateur/financieel administratief medewerker

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Deelnemers van de wedstrijd Bedrijfsadministrateur buigen zich over uitdagende administratieve en financiële vraagstukken die zich voordoen in verschillende organisaties. Het opstellen van een correcte jaarrekening is één van de taken die de deelnemers in de vingers moeten hebben. Daarnaast moeten ze in staat zijn om een gedegen analyse te maken van de financiële situatie van een bedrijf. Ook valt het verstrekken van een onderbouwd advies aan de klant onder de werkzaamheden van een bedrijfsadministrateur.

Voorronde Bedrijfsadministrateur/financieel administratief medewerker

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 1,5 tot 3 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Bedrijfsadministrateur/financieel administratief medewerker

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Finale Bedrijfsadministrateur/financieel administratief medewerker

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Bedrijfsadministrateur/financieel administratief medewerker wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?