Contact - Skills The Finals

Meest gestelde vragen

Wat is Skills The Finals?

Skills The Finals is het beroepen evenement van Nederland. Tijdens Skills The Finals vinden de finales van de Skills Talents team-vakwedstrijden en de finales van de vakwedstrijden van Skills Heroes plaats. Daarnaast biedt het evenement een uitgebreid bezoekersprogramma. Vmbo-leerlingen kunnen er met de hele klas een bezoek brengen en zich oriënteren op de beroepskeuze door deelname aan de speciale LOB-experience. Het bedrijfsleven is ook vertegenwoordigd tijdens de drie dagen. Ontmoet je huidige werkgever. Skills The Finals is het evenement dat in het teken staat van vakmanschap, passie, talent en beroepsoriëntatie. En zeker een bezoek waard!

Wanneer is Skills The Finals?

In 2020 vindt Skills The Finals plaats van woensdag 4 t/m vrijdag 6 maart in het WTC, Leeuwarden. De finale van Skills Talents vindt plaats op donderdag 5 maart. Meer over Skills The Finals? Klik hier.

Prijsuitreiking

Na afloop van de finalewedstrijden vindt op donderdag 5 maart 2020 de prijsuitreiking van Skills Talents plaats in het WTC Leeuwarden. Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van alle vakwedstrijden gehuldigd en kun je zien wie het beste vak- en provincieteam is geworden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Als jouw vraag er niet tussen staat, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Locatie