Inschrijven Skills Talents

Aanmelden 

Doet jouw school ook mee met Skills Talents? Aanmelden kan nog tot 1 oktober aanstaande. Aanmelden voor Skills Talents kan via het CRS van WorldSkills Netherlands. Heb je nog geen account? Registreer je dan hieronder. Of log in om je direct in te schrijven voor een van de tien wedstrijden.

Motiveren leerlingen

Meedoen aan Skills Talents heeft veel voordelen. Deelnemers krijgen de kans te excelleren in hun vak. Maar ook ontwikkelen ze hun talenten, worden ze enthousiast over hun vak en inspireren ze andere jongeren om voor beroepsonderwijs te kiezen. Ze zorgen voor een goede voorbereiding op het eindexamen omdat de lesstof past in het PTA (Programma voor Toetsing en Afsluiting). De vakwedstrijden zorgen verder voor vaktrots, bij de (begeleidende) docenten én de jongeren.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan Skills Talents en wil je meer weten over aanmelden en het CRS (competitie registratie systeem) neem dan contact op met info@skillstalents.nl

Hulp nodig?

Het inschrijven van jouw school voor deelname gebeurt via het Competitie Registratie Systeem (CRS). Om jouw school voor een wedstrijd in het CRS in te schrijven heb je een account nodig. Met dit account kun je als docent in het CRS verschillende dingen doen, waaronder inschrijven. Je kunt ook voorronde-opdrachten downloaden en in de klas een voorronde-wedstrijd organiseren, zo wordt Skills Talents breder uitgedragen binnen de school en kunnen meer leerlingen deelnemen. Een account aanmaken doe je door hierboven op de button ‘account maken’ te klikken. Je komt dan in de aanmeldtool.

Mocht je hulp nodig hebben bij bovenstaande dan kan je altijd contact opnemen met onze support-desk via: crs@worldskillsnetherlands.nl.

Meer over Skills Talents

Meer over vakwedstrijden, beoordeling en het PTA.