Inschrijven Skills Talents

Inschrijven als docent

De inschrijving voor editie 2020-2021 van Skills Talents is open! Schrijf jouw school nu in en verzeker je van een plek in de voorrondes. In januari en februari beslissen de leerlingen tijdens de provinciale kampioenschappen welke teams er strijden in de landelijke finale tijdens
Skills The Finals. Om je in te schrijven heb je een account nodig in het CRS. Heb je nog geen account? Registreer je dan hieronder. Of login om je direct in te schrijven voor een van de tien wedstrijden.

Hulp nodig?

Het inschrijven van jouw school voor deelname gebeurt via het Competitie Registratie Systeem (CRS). Om jouw school voor een wedstrijd in het CRS in te schrijven heb je een account nodig. Met dit account kun je als docent in het CRS verschillende dingen doen, waaronder inschrijven. Je kunt ook voorronde-opdrachten downloaden en in de klas een voorronde-wedstrijd organiseren, zo wordt Skills Talents breder uitgedragen binnen de school en kunnen meer leerlingen deelnemen. Een account aanmaken doe je door hierboven op de button ‘account maken’ te klikken. Je komt dan in de aanmeldtool.

Mocht je hulp nodig hebben bij bovenstaande dan kan je altijd contact opnemen met onze support-desk via: crs@worldskillsnetherlands.nl.

Inschrijven is meedoen

Bij het inschrijven voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Wijzigingen in de inschrijving kunnen tot 1 oktober 2020 worden doorgegeven. Na 1 oktober geldt dat indien een deelnemer door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, de vmbo-school een vervanger zoekt. Indien een ingeschreven team zich definitief afmeldt later dan 1 oktober van de editie waaraan ze meedoet of niet komt opdagen en geen vervangend team kan organiseren, wordt er € 300,- aan gemaakte kosten bij de aangemelde vmbo-school in rekening gebracht. Overmacht situaties uitgezonderd.

Meer over Skills Talents

Meer over vakwedstrijden, beoordeling en het PTA.