Finale

Je hebt de finale bereikt!

Gefeliciteerd, je hebt de finale van Skills Heroes bereikt! Tijdens de finale van de vakwedstrijden nemen de beste studenten het tegen elkaar op en wordt er gestreden om het eremetaal! Wat kun je verwachten?

Skills The Finals

Het overgrote deel van de finales vindt plaats tijdens het beroepenevenement Skills The Finals. Op 3 finaledagen worden verschillende opdrachten uitgevoerd en beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers komen hier onder andere om finalisten aan te moedigen, deel te nemen aan de LOB-experience of om zich op de arbeidsmarkt te oriënteren.

Finale op locatie

In sommige gevallen vindt een finalewedstrijd niet tijdens Skills The Finals plaats. Een aantal wedstrijden wordt op een externe locatie georganiseerd, Dit heeft vooral te maken met de uitvoerbaarheid, zoals bij de wedstrijd vliegtuigtechniek.

De prijsuitreiking vindt wél gezamenlijk plaats, namelijk tijdens Skills The Finals. Alle finalisten komen hier bijeen om de uitslag te horen en eventuele medailles in ontvangst te nemen.

Belangrijke informatie

Zes weken voor de finale kun je een factsheet downloaden op de wedstrijdpagina van jouw beroep. Daarop staat alle benodigde informatie over je slaapplaats, vervoer, aanvangstijdstip, en nog veel meer belangrijke informatie.

Zorg dat je de factsheet goed leest, dan ben je optimaal voorbereid!

Skills The Finals

Meer over het beroepenevenement Skills The Finals