Contact

Contactgegevens

WorldSkills Netherlands
Limaweg 25
2743 CB Waddinxveen

info@skills-heroes.nl
Telefoon: 0172 211 120

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik meedoen met Skills Heroes?

Bekijk in het overzicht van deelnemende scholen of jouw mbo-school meedoet met Skills Heroes vakwedstrijden. Staat je school niet in het overzicht? Dan is er (nog) geen overeenkomst tussen jouw school en WorldSkills Netherlands. In overleg met jouw opleidingsmanager en/of directeur, kun je hiervoor een verzoek indienen bij het bestuur van jouw school. Heb je hier hulp bij nodig, neem dan contact met ons op via info@skillsheroes.nl.

Staat jouw school in het overzicht? Informeer je Skills coördinator op school dat je met Skills Heroes vakwedstrijden mee wilt doen. Jouw Skills coördinator schrijft je school/opleiding vervolgens in via het CRS systeem van WorldSkills Netherlands.

Let op: De inschrijving voor Skills Heroes 2019-2020 is gesloten.

Aan welke eisen moet een student voldoen om deel te nemen aan Skills Heroes?

Om deel te nemen aan Skills Heroes moet de student ingeschreven staan bij een bij WorldSkills Netherlands aangesloten mbo-instelling. Werkt de student bij een (leer)bedrijf, dan heeft de mbo-instelling een samenwerkingsverband (praktijkovereenkomst) afgesloten met het betreffende (leer)bedrijf.

Wat gebeurt er tijdens de nationale finale?

Maandenlang doen duizenden leerlingen en studenten mee aan voorrondes en kwalificatiewedstrijden, om uiteindelijk een van de honderden finalisten te zijn die tijdens de finale de strijd aangaan om de titel van beste vakman/vakvrouw in zijn of haar vakgebied.

Bij een volwaardige finalewedstrijd doen er 8 studenten mee. De Skills Heroes finales vinden voor een groot gedeelte plaats tijdens Skills The Finals, hét evenement als het gaat om vakwedstrijden in het vmbo en mbo. Een deel van de wedstrijden vindt plaats op mbo-instellingen.

Waar heb je een vraag over?

Deelname voorronde

Skills The Finals

Deelname kwalificatie

Internationaal vervolg

Werken bij

Deelname Finale

Deelname Skills Heroes

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons een e-mail:
info@skills-heroes.nl

Locatie