Bart Willems wint Best of Excellence Award 2022

18 mei 2022 | Nieuws, Skills Heroes, Skills The Finals

De Best of Excellence Award 2022 is gewonnen door Bart Willems van ROC Nijmegen. De student ontving de prijs voor zijn hoge score in de vakwedstrijd lasser tijdens Skills The Finals, de landelijke vakfinales voor het beroepsonderwijs. De score van Willems was de hoogste van ruim 400 mbo-finalisten in 52 beroepsrichtingen. De award werd maandagavond 16 mei uitgereikt tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2022. Hier werden ook prijzen uitgereikt aan het beste onderwijsteam van het jaar, het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de Landelijke Ambassadeur mbo.

Medal of Excellence
Studenten en studententeams met bijzonder hoge scores in hun wedstrijd tijdens Skills The Finals waren genomineerd voor de Best of Excellence Award. Alle 13 genomineerden ontvingen een Medal of Excellence voor hun bijzondere prestatie. Bart Willems scoorde uitzonderlijk hoog op het gebied van creativiteit, doorzettingsvermogen en excellente uitvoering en behaalde de hoogste score van alle finalisten. Hij ontving de prijs uit handen van Robbert Dijkgraaf, minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Willems reageerde bijzonder verrast: “Ik had het echt niet verwacht! Wat een verrassing. Ik ben vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen! Ik ben enorm trots op mijn prestatie.”

Het Dit is mbo Ambassadeursgala
Het Ambassadeursgala mbo is een jaarlijks evenement waarin het mbo in de volle breedte gevierd wordt. Het Dit is mbo Ambassadeursgala is een initiatief van de MBO Raad, met een bijdrage van SBB, WorldSkills Netherlands, de AOb en BVMBO.

Het gala, een begrip in het mbo, verbindt iedereen die in het mbo werkt en leert door awards uit te reiken aan studenten, onderwijsteams en bedrijfsleven. De Landelijk Ambassadeur mbo is een jaar lang hét boegbeeld van het mbo.

 

 

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief