Jij verdient een pluim!

Deel jouw inspirerende verhaal voor de Docenten Pluim!

Jij verdient een pluim! Met de Docenten Pluim zetten we docenten die zich uitzonderlijk hebben ingezet tijdens het Skills Heroes-traject in het zonnetje.

Deel jouw verhaal
We nodigen je uit om korte verhalen te delen over docenten die door hun begeleiding een positieve impact hebben gemaakt. De 10 meest bijzondere verhalen worden geselecteerd door een inspiratiegroep om daarna online gedeeld te worden.

Uitreiking Docenten Pluim tijdens Skills The Finals
Tijdens Skills The Finals wordt de Docenten Pluim uitgereikt. Het liefst zouden we alle docenten in de spotlight zetten en persoonlijk bedanken op het podium.

Maar omdat het podium niet groot genoeg is voor iedereen, vragen we één docent, gekozen uit de 10 verhalen, om op het podium de Docenten Pluim namens iedereen in ontvangst te nemen. 

Hoe kun je deelnemen?
Deel het verhaal van jouw docent vóór 28 februari via onze website. Vul het formulier hieronder in.

Let op: Je kan per formulier maximaal 1 docent opgeven en maximaal vijf docenten per school. De Docenten Pluim gaat over waardering tonen en uitspreken. Naast het invullen van het formulier, kun je jouw docent natuurlijk ook persoonlijk laten weten wat je zo waardeert in hem of haar.

Quotes en foto’s kunnen gedeeld worden via de online media van WorldSkills Netherlands.

Verhaalfomulier Skills Heroes Docenten Pluim

"*" geeft vereiste velden aan

Eigen gegevens skills coördinator

Gegevens docent voor Docenten Pluim

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 6.