51 nieuwe finalisten voor Skills Talents!

10 februari 2020 | Skills Talents

Nog 17 werkdagen tot Skills The Finals, de finale komt steeds dichterbij… Toch zijn er ook nog volop provinciale kampioenschappen. Afgelopen week hebben zich weer 51 finalisten gemeld! Met 17 wedstrijden door het land was het weer een drukke week ?.

Op maandag 3 februari vond op het Nova College de wedstrijd Horeca, Bakkerij & Recreatie plaats. De vakjury had inhoudelijk veel goede tips voor de drie deelnemende teams. De teams hadden verschillende kwaliteiten waardoor het een spannende wedstrijd was. Uiteindelijk heeft het Huygens College uit Heerhugowaard de winst binnengesleept.

Op 4 februari vonden er op twee locaties wedstrijden plaats, namelijk op het Vakcollege Noordoostpolder en bij ROC Kop van Noord-Holland. Op de eerste locatie streden twee teams in de richting Bouwen, Wonen & Interieur waarbij Aeres VMBO Almere won, van harte gefeliciteerd! Op de tweede locatie was de wedstrijd Economie & Ondernemen. Het was een grote wedstrijd met maar liefst zeven deelnemende teams! We feliciteren het team van het Clusius College Alkmaar met hun plek in de finale.

Op woensdag 5 februari organiseerde InstallatieWerk Noord-Holland de wedstrijd Produceren, Installeren & Energie voor de provincie Noord-Holland. Gelukkige winnaar is het Technisch College Velsen uit IJmuiden. Van harte gefeliciteerd!

Donderdag was de drukste dag van de week. Er vonden op deze dag maar liefst 14 wedstrijden plaats op het Drenthe College, het Friesland College en bij Installatiewerk Zuid-Holland. Bekijk de uitslagen op het Drenthe College en het Friesland College via de link. De wedstrijd Produceren, Installeren & Energie bij InstallatieWerk Zuid-Holland werd gewonnen door RGO locatie Schoolstraat uit Middelharnis. Hen zien we terug in de finale op donderdag 5 maart!

Aankomende week is ook weer een vol programma maar we naderen het einde! Vandaag wordt afgetrapt met de wedstrijd Bloemwerk op het Aeres Maartensdijk. Wij wensen de deelnemers veel succes. Bekijk welke wedstrijden er nog worden gehouden via de ‘Coming Up’ op de homepage van Skills Talents. Alle uitslagen zijn verder te bekijken via de provinciepagina’s.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

René Smit, winnaar van de Ir. W. Maas Geesteranusprijs 2024

In 2024 heeft de jury van het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds besloten de prijs uit te reiken aan praktijkinstructeur René Smit van het Kempenhorst College in Oirschot. De winnaar is daarmee benoemd tot de meest inspirerende VMBO docent / praktijkinstructeur in het...

Skills The Finals 2024: 73 mbo kampioenen

Nederland heeft er 73 nieuwe vakkampioenen bij! Tijdens Skills The Finals streden ruim 600 mbo-studenten om de beste te zijn in hun vakgebied. Vanavond werden de medailles uitgereikt op het immense podium in de Brabanthallen, met ruim 4.000 bezoekers in de zaal....

Skills The Finals 2024: 20 vmbo kampioenen!

20 vmbo-leerlingen en één regioteam kunnen zich nu Nederlands Kampioen noemen. Tijdens Skills The Finals op donderdag 21 maart streden 160 finalisten in duo’s om de beste te worden in hun vakgebied! In aanloop naar de finales van Skills Talents, deden duizenden...

Videos

Nieuwsbrief