Project-medewerker evenementen-organisatie

Wij maken vmbo-leerlingen en mbo-studenten bewuster van hun talenten, kansen en mogelijkheden door deel te nemen aan vakwedstrijden. Leerlingen en studenten strijden hier om de felbegeerde titel Nederlands Kampioen in hun vakgebied. Daarnaast organiseren wij evenementen waar jongeren ontdekken wat hun mogelijkheden zijn. Aan jou de taak om te zorgen dat onze wedstrijden en evenementen staan als een huis. Je kunt goed plannen, schakelen tussen verschillende partijen en houdt altijd overzicht. Je bent een proactief organisatietalent!

Waddinxveen | MBO | 1 of meer jaar | 24 – 32 uur |
€ 2.150 – € 3.450

Direct naar:   Wat je gaat doen      Past dit bij jou     Wat je krijgt

Wat doe je als Projectmedewerker evenementenorganisatie?

Een goed project vraagt om goede ondersteuning. Jouw rol als projectmedewerker is daarbij heel belangrijk. Voor de projectmanagers ben jij de spin in het web. Je signaleert kansen en mogelijkheden, hebt een proactieve houding en bent zelfsturend.

Hoe doe je dat?

Samen met je collega’s op de afdeling lever je ondersteuning bij administratieve, organisatorische en operationele zaken voor onze projecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (v)mbo-scholen en beantwoordt binnenkomende vragen van bijvoorbeeld leerlingen, studenten en docenten. Verder verricht je backoffice- en helpdeskwerkzaamheden zoals documenteren, digitaal archiveren, projectplanning bijhouden, vergaderingen organiseren en het verzorgen van voortgangsrapportages. Zo zorg je ervoor dat onze wedstrijden en evenementen staan als een huis!

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Praktisch en secuur

Herken jij jezelf in iemand die praktisch is en secuur werkt? Als je daarnaast ook een teamplayer bent past deze functie je heel goed! 

Organisatietalent

Ga jij aan als je organiseren en plannen hoort?

Microsoft Office

Microsoft Office-programma’s hebben weinig geheimen voor je.

 

Waar kom je terecht?

Werken bij WorldSkills Netherlands betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Met 25 enthousiaste personen werken wij aan verschillende projecten en evenementen. Je gaat werken in het projectteam, het dynamische hart van de organisatie waar je veel ruimte hebt om je te ontwikkelen. 

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Wat bieden wij?

Aan het einde van het jaar krijg je een 13e maand uitbetaald. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en we dragen tweederde van je pensioenopbouw bij. Reiskostenvergoeding 0,19 per kilometer; 100% vergoeding OV.

Er zijn extra’s

Denk aan een laptop, mogelijkheid tot training of opleiding. Maar ook een maandelijkse kantoorborrel, jaarlijks externe medewerkersbijeenkomst en dagelijks mogelijkheid tot een gezamenlijke lunch.

Flexibiliteit

Wij werken in een flexibele, informele werkcultuur. Wij blijven elkaar ontmoeten, maar er is ook ruimte om thuis te werken. 

Jij gaat impact maken

​WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijker voor Nederland. Je werkt in een jong en enthousiast team en informele omgeving, met een sterk en gemeenschappelijke missie met een doel.

Solliciteer direct

Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mailen naar info@worldskillsnetherlands.nl ter attentie van Brechtje Maas.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Sollicitatieproces:

  1

  Solliciteren

  We bekijken je sollicitatie en binnen 2 weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

  2

  We bellen

  Om een afspraak te maken voor onze eerste ontmoeting.

  3

  Kennismaking

  Een eerste gesprek waar we ingaan op de inhoud van de functie, jouw competenties en je eerdere werkervaring.

  4

  Tweede gesprek

  In dit gesprek gaan we dieper in op de functie, laten we je ons kantoor zien en stellen we je voor aan een aantal collega’s.

  5

  Zijn we een match?

  Bij een wederzijdse match doen wij je graag een aanbod.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons uiteraard mailen. Je kunt ook bellen naar José Emelaar of Daniel van Dam, Projectmanagers, via +31 (0)88 – 080 8849. Ons kantoor zit aan de Limaweg 25, 2743 CB in Waddinxveen. Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

  Meer vacatures

  Vacature Junior Projectmedewerker evenementenorganisatie

  Je vindt het leuk om orde te scheppen in een actieve eventorganisatie. Herken jij jezelf in iemand die praktisch is en secuur werkt? Als je daarnaast ook een teamplayer bent past deze functie je heel goed! Microsoft Office-programma’s hebben weinig geheimen voor je.

  Waddinxveen | mbo | 0 – 2 jaar