Communicatie-
medewerker

Samen met ongeveer 200 vmbo- en mbo-scholen dagen we jaarlijks zo’n tienduizenden jongeren uit om deel te nemen aan vakwedstrijden. Aan jou de taak om onze wedstrijden en evenementen in de markt te zetten, om verschillende doelgroepen te inspireren deel te nemen aan onze programma’s en daarnaast onze missie verder uit te dragen in al onze uitingen en projecten. Daarbij ben je een een sparringpartner voor je collega’s en onze samenwerkingspartners.

Waddinxveen | MBO & HBO | 2-5 jaar | 32 – 40 uur |
€ 2.400 – € 3.600

Direct naar:   Wat je gaat doen      Past dit bij jou     Wat je krijgt

Wat doe je als Communicatiemedewerker?

Communicatie begint bij een goed strategisch plan. Samen met je directe collega’s bepaal je hoe je onze doelgroepen zo goed mogelijk kunt informeren en enthousiasmeren. Dit is de basis voor onze eventmarketing en de positionering van WorldSkills Netherlands. In jouw rol ga je veel content maken en laten maken. Je kent de kracht van storytelling en weet als geen ander hoe je verhalen kunt omzetten naar engaging content. Hiermee bereik je honderdduizenden mensen in Nederland. Via onze eigen kanalen, maar ook via de kanalen van onze samenwerkingspartners binnen de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven.

Hoe doe je dat?

Samenwerking is heel belangrijk. Je weet de juiste mensen aan elkaar te koppelen, kan goed adviseren en enthousiasmeren. Met de doorgaans persoonlijke verhalen die je gaat (laten) maken over bijvoorbeeld ontwikkeling, motivatie en groei bereik je uiteenlopende doelgroepen. Je verwerkt de resultaten van de content om deze continu te verbeteren en onze campagnes naar een hoger niveau te brengen. Je werkt daarbij nauw samen met de Online Marketing Coördinator en onze partners. Samen zorg je voor goede communicatie rondom de wedstrijden en evenementen en geven wij aandacht aan de breed maatschappelijke uitdagingen m.b.t. arbeidsmarkt tekort. Zo krijgt het beroepsonderwijs het podium dat het verdient!

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Sparringpartner

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en onze samenwerkingspartners.

Inspireren met tekst

Jij kan schrijven en weet als geen ander hoe je anderen inspireert door middel van geschreven verhalen. 

Impact maken met jouw organisatietalent

Jouw hart gaat sneller kloppen als je écht impact kunt maken. Dat ga je doen door de organisatie van zowel kleine als grotere evenementen. 

Waar kom je terecht?

Werken bij WorldSkills Netherlands betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Met 25 enthousiaste personen werken wij aan verschillende projecten en evenementen. Je gaat werken op de afdeling Communicatie: een jong en ambitieus team, waarin veel ruimte is voor ieders mening, visie en initiatieven.

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Wat bieden wij?

Aan het einde van het jaar krijg je een 13e maand uitbetaald. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en we dragen tweederde van je pensioenopbouw bij.

Er zijn extra’s

Denk aan een laptop, telefoon, mogelijkheid tot training of opleiding en als dit nodig is voor je functie een jaarlijks tripje naar het buitenland met de studenten uit ons Team Netherlands tijdens een EK of WK voor beroepen.

Flexibiliteit

Wij werken in een flexibele, informele werkcultuur. Wij blijven elkaar ontmoeten, maar er is ook ruimte om thuis te werken. Hierdoor krijgt iedereen de vrijheid om de week in te delen zoals diegene dat het fijnste vindt.

Jij gaat impact maken

​WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijk voor Nederland. Door dit te promoten kun je binnen deze functie écht impact maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en informele omgeving, met een sterk en gemeenschappelijke missie met een doel.

Solliciteer direct

Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mailen naar info@worldskillsnetherlands.nl ter attentie van Bart Kranendonk.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Akkoord*

  Sollicitatieproces:

  1

  Solliciteren

  We bekijken je sollicitatie en binnen 2 weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

  2

  We bellen

  Om een afspraak te maken voor onze eerste ontmoeting.

  3

  Kennismaking

  Een eerste gesprek waar we ingaan op de inhoud van de functie, jouw competenties en je eerdere werkervaring.

  4

  Tweede gesprek

  In dit gesprek gaan we dieper in op de functie, laten we je ons kantoor zien en stellen we je voor aan een aantal collega’s.

  5

  Zijn we een match?

  Bij een wederzijdse match doen wij je graag een aanbod.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons uiteraard ook mailen. Je kunt ook bellen naar Bart Kranendonk, Communicatiemanager, via 06 47 947 687. Ons kantoor zit aan de Limaweg 25, 2743 CB in Waddinxveen. Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

  Meer vacatures

  Vacature Projectmedewerker evenementenorganisatie

  Sta jij aan als je organiseren en plannen hoort? Herken jij jezelf in iemand die praktisch is en secuur werkt? Als je daarnaast ook een teamplayer bent past deze functie je heel goed! Microsoft Office-programma’s hebben weinig geheimen voor je.

  Waddinxveen | mbo | vanaf 3 jaar