Administratief medewerker 

Samen met ongeveer 200 vmbo- en mbo-scholen dagen we jaarlijks zo’n 40.000 jongeren uit om deel te nemen aan vakwedstrijden. Aan jou de taak om te zorgen voor een goede administratie. Je bent secuur, kunt zelfstandig werken en hebt ervaring in een administratieve functie. Plezierig werken in een informele sfeer past bij jou. Je wilt iets bijdragen aan Nederland en werkt bij voorkeur in een organisatie met een groot maatschappelijk belang.

Waddinxveen | MBO | 0-2 jaar | 16 – 24 uur |
€ 2.200 – € 3.550

Direct naar:   Wat je gaat doen      Past dit bij jou     Wat je krijgt

Wat doe je als administratief medewerker?

Jij verwerkt de financiële administratie voor de projecten, je checkt alle inkomende offertes en facturen. Je verwerkt boekingen en zet betalingen klaar. Je bent een allrounder in ons team en je pakt naast de financiële taken ook administratieve werkzaamheden op samen met ons secretariaat, zoals de salarisadministratie, de urenregistratie, pensioenverwerking en neemt waar voor onze office manager als zij niet aanwezig is.

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Je bent goed met cijfers en bent secuur

Jouw talent: plezier in werken met cijfers in een betekenisvolle context. Je hebt bijvoorbeeld een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de financieel-economische of administratieve richting.

Kennis van programma’s

Je hebt goede vaardigheden met ExactOnline, het Officepakket en met name Excel. Ervaring met Basecone en Docusign is een pré.

Je hebt inzicht

Je vindt het leuk om financiële en administratieve orde te scheppen in een actieve evenementenorganisatie.

 

Waar kom je terecht?

Werken bij WorldSkills Netherlands betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Met 25 enthousiaste personen werken wij aan verschillende projecten en evenementen. Je gaat werken in een klein en gezellig team waarin je echt van betekenis kunt zijn.

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Wat bieden wij?

Aan het einde van het jaar krijg je een 13e maand uitbetaald. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en we dragen tweederde van je pensioenopbouw bij. Reiskostenvergoeding 0,19 per kilometer; 100% vergoeding OV.

Er zijn extra’s

Denk aan een laptop, mogelijkheid tot training of opleiding. Maar ook een maandelijkse kantoorborrel, jaarlijks externe medewerkersbijeenkomst en dagelijks mogelijkheid tot een gezamenlijke lunch.

Flexibiliteit

Wij hebben een flexibele, informele werkcultuur. Wij blijven elkaar ontmoeten, maar er is ook ruimte om thuis te werken. Hierdoor krijgt iedereen de vrijheid om de week in te delen zoals diegene dat het fijnste vindt.

Jij gaat impact maken

​WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijker voor Nederland. Je werkt in een jong en enthousiast team en informele omgeving, met een sterk en gemeenschappelijke missie met een doel.

Solliciteer direct

We ontvangen jouw cv graag vóór 29 augustus aanstaande.
Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mailen naar info@worldskillsnetherlands.nl ter attentie van Brechtje Maas.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Akkoord*

  Sollicitatieproces:

  1

  Solliciteren

  We bekijken je sollicitatie en binnen 2 weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

  2

  We bellen

  Om een afspraak te maken voor onze eerste ontmoeting.

  3

  Kennismaking

  Een eerste gesprek waar we ingaan op de inhoud van de functie, jouw competenties en je eerdere werkervaring.

  4

  Tweede gesprek

  In dit gesprek gaan we dieper in op de functie, laten we je ons kantoor zien en stellen we je voor aan een aantal collega’s.

  5

  Zijn we een match?

  Bij een wederzijdse match doen wij je graag een aanbod.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons uiteraard ook mailen. Je kunt ook bellen naar Brechtje Maas, Operationeel Manager, via +31 (0)6 – 54253083. Ons kantoor zit aan de Limaweg 25, 2743 CB in Waddinxveen. Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

  Meer vacatures

  Vacature Projectmedewerker evenementenorganisatie

  Sta jij aan als je organiseren en plannen hoort? Herken jij jezelf in iemand die praktisch is en secuur werkt? Als je daarnaast ook een teamplayer bent past deze functie je heel goed! Microsoft Office-programma’s hebben weinig geheimen voor je.

  Waddinxveen | mbo | vanaf 3 jaar