Freelance Onderwijs-kundige

Skills vakwedstrijden biedt jongeren de kans om te excelleren in hun vak, hiervoor ontwikkelt WorldSkills Netherlands uitdagende wedstrijdopdrachten. De wedstrijdopdrachten zijn een vertaling van de kwalificatiedossiers en vmbo profielen naar de hedendaagse beroepspraktijk, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. De opdrachten worden gemaakt door een team van ontwikkelaars dat bestaat uit een vertegenwoordiger uit het onderwijs en uit het bedrijfsleven. De opdrachtontwikkelaars worden begeleid door een onderwijskundige.

Waddinxveen | HBO / WO

Direct naar:   Wat je gaat doen      Past dit bij jou     Wat je krijgt

Wat doe je als Onderwijskundige?

Als (freelance) onderwijskundige bij WorldSkills Netherlands begeleid je schrijvers bij het ontwikkelen van wedstrijdopdrachten voor onze vakwedstrijden. De opdrachten dienen de jongeren uit te dagen, te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij staat het tonen van excellent vakmanschap centraal.

Hoe doe je dat?

Je inspireert en ondersteunt de schrijvers bij het ontwikkelen van de wedstrijdopdrachten en de vertaling daarvan richting de wedstrijdvloer. Je zorgt ervoor dat de opdrachten aansluiten op wat er in het toekomstige beroep van de student gevraagd wordt en dat deze passen bij het niveau van de opleiding. Daarbij houd je in de gaten of voldaan wordt aan alle eisen die horen bij het kwalificatiedossier van de desbetreffende opleiding. Je deelt jouw kennis over beroepsstandaarden, beoordelingssystemen en factoren die de kwaliteit van de beoordeling beïnvloeden.

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Sparringpartner

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor de schrijvers.

Inspirerend

Je bent creatief en gericht op een prettige samenwerking met de schrijver. Als jij advies geeft dan neemt men dat van jou over, omdat jij goed kan luisteren en mensen mee weet te nemen. Jij kan overtuigen met jouw energie, kennis en ervaring.  

Sociaal vaardig

Je hebt een groot empathisch vermogen en een open blik Je wordt enthousiast van omgaan met mensen vanuit diverse vakrichtingen en achtergronden.  

Waar kom je terecht?

Werken voor WorldSkills Netherlands betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Met 25 enthousiaste personen werken wij aan verschillende projecten en evenementen. Je werkt als freelancer voor de afdeling Opdrachtontwikkeling: een creatief en ambitieus team van zelfstandige Onderwijskundigen en een Assessment Advisor.

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Wat bieden wij?

Positieve en inspirerende samenwerking met enthousiaste betrokkenen binnen een informele omgeving.  

Flexibiliteit

Wij werken in een flexibele, informele werkcultuur. Wij ontmoeten elkaar twee keer per jaar op kantoor, je werkt vanuit je eigen werkomgeving. Je hebt de vrijheid om je werk in te delen zoals jij dat het fijnste vindt, rekening houdend met de deadlines die gesteld worden vanuit de organisatie. De voortgang van je werkzaamheden bespreek je telefonisch en rapporteer je via de mail aan WorldSkills Netherlands. Uiteraard ben je altijd welkom bij ons op kantoor en zien we je graag bij de wedstrijden!  

Jij gaat impact maken

WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijk voor Nederland. Door dit samen met ons te promoten kun je binnen deze functie écht impact maken. 

Solliciteer direct

Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mailen naar info@worldskillsnetherlands.nl ter attentie van Audrey van Soest. 

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Akkoord*

  Sollicitatieproces:

  1

  Solliciteren

  We bekijken je sollicitatie en binnen 2 weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

  2

  We bellen

  Om een afspraak te maken voor onze eerste ontmoeting.

  3

  Kennismaking

  Een eerste gesprek waar we ingaan op de inhoud van de functie, jouw competenties en je eerdere werkervaring.

  5

  Zijn we een match?

  Bij een wederzijdse match doen wij je graag een aanbod.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons uiteraard ook mailen. Je kunt ook bellen naar Audrey van Soest, Project manager Opdrachtontwikkeling, via 0172 211 120. Ons kantoor zit aan de Limaweg 25, 2743 CB in Waddinxveen. Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. 

  Meer vacatures