Hoofdsponsor Draka

Sinds 25 november 2021 is Draka officieel hoofdsponsor de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijd elektrotechnicus gebouwen. Draka is onderdeel van De Prysmian Group, een Italiaanse multinational genoteerd aan de beurs van Milaan. In de samenwerking met WorldSkills Netherlands geeft Draka een kennisboost aan een nieuwe generatie e-installateurs en zij ondersteunen als mede-organisator in de Challenges, waarin studenten elkaar als voorbereiding op de vakwedstrijden uitdagen.

“Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om als marktleider en expert onze kennis te delen. Ook omdat de studenten van nu de beslissers van morgen zijn. Tegelijkertijd geven wij met deze sponsoring in lijn met de VN-duurzaamheidsdoelen invulling aan onze sociale ambities om in de lokale samenleving te investeren.”

Waarom samenwerken?

WorldSkills Netherlands juicht de betrokkenheid van Draka zeer toe. “Wij zijn erg blij dat Draka ons helpt om jongeren te stimuleren een vak te kiezen waarin ze met hun hoofd en handen kunnen werken. Met Draka als partner kunnen wij het niveau opkrikken en beter laten aansluiten bij de praktijk.” 

Wie is Draka?

Draka is onderdeel van Prysmian Group Nederland. Zij leveren het meest uitgebreide aanbod aan producten, diensten, technologieën en knowhow, dat beschikbaar is op de markt. Ze creëren de onmisbare aansluitingen die garanderen dat energie en informatie effectief en efficiënt overal heen kunnen. In een notendop: Linking the Future. De essentie van het merk Prysmian Group.

Draka is partner van de wedstrijd:

Meer over Draka:

Ook partner worden?