Produceren, Installeren & Energie

Hoe ziet de wedstrijdopdracht eruit?

In de wedstrijd Produceren, Installeren & Energie komen skills op het gebied van automatiseren, installeren en monteren helemaal tot hun recht. Leerlingen werken in teams aan diverse onderdelen. Maar ook het zelf ontwerpen, monteren en aansluiten van een product kan aan de orde komen. Belangrijke elementen zijn het onderhouden van contacten met de klant, signaleren van fouten en onveilige situaties en hanteren van een systematische en veilige werkwijze.

Ervaringen uit het veld

  • “Ik probeer al jaren hier mijn collega's mee te krijgen. Nu voor het eerst twee profielen in de strijd.” Docent Tessenderlandt Breda

Voorronde Produceren, Installeren & Energie

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel leerlingen deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Leerlingen kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Produceren, Installeren & Energie

I.v.m. COVID-19 zijn er in seizoen 2020-2021 geen kwalificatiewedstrijden. Meer informatie

Finale Produceren, Installeren & Energie tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Workshop Manager

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Koning Willem I College met VPT Versteeg op 31 maart 2021. De locatie is Bakkersdam 3, 5256 PK in Heusden.
Het deelnemers overzicht volgt!

De contactgegevens van je workshop manager ontvang je 4 tot 6 weken voor aanvang van je wedstrijd via de uitnodigingsmail.

Overige belangrijke informatie wordt 4 tot 6 weken voor je wedstrijddatum aan deze website toegevoegd. Dit is een dynamisch document, dus check regelmatig of er updates zijn! 7 dagen voorafgaand aan je wedstrijd is de factsheet definitief en zullen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Ga je naar het mbo?

Als je straks naar het mbo gaat kun je ook meedoen aan wedstrijden: Skills Heroes!
Deze wedstrijden van Skills Heroes sluiten aan op je huidige opleiding:

Produceren, Installeren & Energie wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Talents wedstrijden.