Onderofficier veiligheid en vakmanschap

Voorronde Onderofficier veiligheid en vakmanschap

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Onderofficier veiligheid en vakmanschap

Voor deze wedstrijd vindt geen kwalificatie plaats. De deelnemers hebben zich direct geplaatst voor de finale.

Finale Onderofficier veiligheid en vakmanschap

De kwalificatiewedstrijd moet nog plaatsvinden. Meer Informatie volgt...

Bekijk de volledige factsheet

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Bijna alle basis militaire vaardigheden komen aan bod. Als aanvulling daarop is kennis van het commandovoeringsproces essentieel.

Wat doe je als Onderofficier veiligheid en vakmanschap?

Als aankomend militair werk en leef je in een binnenlandse of buitenlandse militaire omgeving en voer je taken uit op bijvoorbeeld kazernes, aan boord van een varende eenheid en in het (militaire) veld. Als militair werk je zeer regelmatig samen met Engelstalige collega's. Het is dan ook noodzakelijk dat je goed de Engelse taal beheerst. Militairen dragen een uniform en dat brengt verplichtingen met zich mee en vereist een professionele beroepshouding. Als aankomend militair gedraag jij je dan ook conform de gedragscode van Defensie, militaire disciplinaire eisen en militaire hiƫrarchie. Deze baan vereist flexibiliteit, improviserend vermogen en doorzettingsvermogen.

Onderofficier veiligheid en vakmanschap wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden