Leisure & Hospitality (team)

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

De deelnemers (team) werken in opdracht van een bedrijf in de recreatieve sector. Zo gaan zij aan de slag met het samenstellen van een activiteitenprogramma. Het activiteitenprogramma dient in lijn te zijn met de doelstellingen en missie van het bedrijf en speelt in op de behoeften van de doelgroep. Het activiteitenprogramma is daarnaast aantrekkelijk en creatief vormgegeven, maar moet ook realistisch en uitvoerbaar zijn. De deelnemers tonen zich niet alleen een professional in de ontwikkeling van een vernieuwend activiteitenprogramma, maar ook in het direct klantcontact aan de balie van het bedrijf. Een goede presentatie en een klantgerichte houding is daarom belangrijk om te komen tot een vermakelijke prestatie.

Finale Leisure & Hospitality (team)

Meer informatie over deze wedstrijd volgt.

Leisure & Hospitality (team) wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?