Juridisch dienstverlener

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de vakwedstrijden begeven de deelnemers zich in de wereld van het bestuursrecht, strafrecht en grondrecht. Zij zullen moeten aantonen dat zij zowel de uitvoerende- als de juridisch inhoudelijke vaardigheden omtrent voornoemde vakgebieden bezitten.

Wat doe je als Juridisch dienstverlener?

De juridisch-administratief dienstverlener verzorgt klantcontact bij juridisch-administratieve dienstverlening. Je behandelt juridische aanvragen en opdrachten en verricht dossierwerkzaamheden. Meestal is de juridisch-administratief dienstverlener belast met een deel van de totale procedure, maar hij of zij moet wel gedegen inzicht hebben in de gehele procedure. Als juridisch dienstverlener ben je administratief en juridisch vaardig en stelt je klantgericht en zakelijk op. Je bent in staat je eigen werk te organiseren.

Voorronde Juridisch dienstverlener

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Juridisch dienstverlener

Na 1 oktober 2020 delen wij de data en locatie van de ingeplande kwalificatiewedstrijden 2020-2021

Finale Juridisch dienstverlener

6 weken voorafgaand aan de finalewedstrijd wordt de factsheets met alle benodigde finale-informatie gedeeld op deze pagina.

Bekijk de volledige factsheet

Juridisch dienstverlener wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden