Internationaal ondernemer

Voorronde Internationaal ondernemer

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Internationaal ondernemer

Voor deze wedstrijd vindt geen kwalificatie plaats. De deelnemers hebben zich direct geplaatst voor de finale.

Finale Internationaal ondernemer

Meer informatie volgt...

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

Tijdens de wedstrijd ga je in een team van twee aan de slag als internationaal ondernemer en verricht je meerdere opdrachten.

Wat doe je als Internationaal ondernemer?

De internationaal ondernemer werkt in alle branches van de internationale handel: groothandel, productiebedrijven en dienstverlening. Hij/zij heeft een groot aanpassingsvermogen, is flexibel en durft zich in een internationale context te bewegen. Hij/zij gaat om met diverse culturen en heeft voldoende talenkennis om zijn/haar taken uit te voeren. De internationaal ondernemer werkt planmatig en goed georganiseerd en combineert dit met commercieel inzicht. Hij/zij treedt accuraat op om zijn/haar verkooptargets en/of werkafspraken te behalen en heeft veerkracht en doorzettingsvermogen om de doelstellingen te behalen. Voor de uitoefening van het beroep is goede beheersing van het Engels taal vereist.

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden