Relatie- en sponsormanager

Wij helpen onze partners om gericht met hun specifieke doelgroepen in contact te komen. Samen kunnen we nog meer jongeren en docenten uitdagen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen in beroepen waar met hoofd en handen wordt gewerkt. Als Relatie- en sponsormanager ben je de tussenpersoon tussen onze organisatie en (potentiële) regionale partners uit het bedrijfsleven, branches en O&O fondsen. Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het relatiebeheer met de stakeholders van de projecten van WorldSkills Netherlands.

Waddinxveen | HBO | 5 jaar | 32 – 40 uur 

Direct naar:   Wat je gaat doen      Past dit bij jou     Wat je krijgt

Wat doe je als Relatie- en sponsormanager?

Je bent verantwoordelijk voor het betrekken van nieuwe partners, waarbij je een planning en (strategisch) plan opstelt voor diverse sectoren. Daarbij werk je aan een lange termijnplanning om de publiek private financiering te borgen. Een belangrijk uitgangspunt is inbreng van kwaliteit door partners uit het bedrijfsleven meer te betrekken bij de ontwikkeling van vakwedstrijden.  En daarnaast bij de ontwikkeling van deelnemers en vakdocenten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het relatiebeheer binnen het MBO.

Ook richt je je op het uitbouwen van het stakeholder netwerk. Je onderhoud contacten met bestaande landelijke relaties en legt structurele relaties met het bedrijfsleven binnen de regio van het jaarlijkse evenement Skills The Finals. In samenwerking met verschillende bedrijfspartners richt je een spectaculair beroepsevenement in voor jongeren.

Hoe doe je dat?

Je werkt samen met je collega Relatie- en sponsormanager en je verdeelt de leads. Je stemt regelmatig af met de diverse betrokken afdelingen, zoals Opdracht Ontwikkeling, Opdracht Uitvoering en Communicatie. Samen met de projectmedewerker geef je vorm aan de administratieve inhoud van nieuwe programma’s en partnerovereenkomsten. Je brengt verslag uit aan de operationeel manager en de directeur.

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Enthousiasmeren

Je bent bekend met het snijvlak tussen onderwijs en bedrijfsleven en je weet mensen goed te motiveren en enthousiasmeren. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Netwerk

Je beschikt over een (groot) netwerk, zowel in de beroepssectoren en branches waarin wij actief zijn als in het onderwijs.

Signaleren

Je signaleert relevante veranderingen en trends in de markt.

Waar kom je terecht?

Werken bij WorldSkills Netherlands betekent werken bij een betrokken organisatie met een groot maatschappelijk belang. Met 25 enthousiaste personen werken wij aan verschillende projecten en evenementen. Je gaat werken op de afdeling Partnerschap: een ambitieus team, waarin veel ruimte is voor ieders mening, visie en initiatieven.

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Wat bieden wij?

Aan het einde van het jaar krijg je een 13e maand uitbetaald. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en we dragen tweederde van je pensioenopbouw bij.

Er zijn extra’s

Denk aan een laptop, telefoon, leaseauto en mogelijkheid tot training of opleiding.

Flexibiliteit

Wij werken in een flexibele, informele werkcultuur. Wij blijven elkaar ontmoeten, maar er is ook ruimte om thuis te werken. Hierdoor krijgt iedereen de vrijheid om de week in te delen zoals diegene dat het fijnste vindt.

Jij gaat impact maken

​WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijk voor Nederland. Door dit te promoten kun je binnen deze functie écht impact maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en informele omgeving, met een sterk en gemeenschappelijke missie met een doel.

Solliciteer direct

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen wij jouw cv (e-mail, brief of video) met motivatie. Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Sollicitatieproces:

  1

  Solliciteren

  We bekijken je sollicitatie en binnen 2 weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

  2

  We bellen

  Om een afspraak te maken voor onze eerste ontmoeting.

  3

  Kennismaking

  Een eerste gesprek waar we ingaan op de inhoud van de functie, jouw competenties en je eerdere werkervaring.

  4

  Tweede gesprek

  In dit gesprek gaan we dieper in op de functie, laten we je ons kantoor zien en stellen we je voor aan een aantal collega’s.

  5

  Zijn we een match?

  Bij een wederzijdse match doen wij je graag een aanbod.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons uiteraard ook mailen naar info@worldskillsnetherlands.nl.  Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

  Meer vacatures

  Vacature Projectmedewerker evenementenorganisatie

  Sta jij aan als je organiseren en plannen hoort? Herken jij jezelf in iemand die praktisch is en secuur werkt? Als je daarnaast ook een teamplayer bent past deze functie je heel goed! Microsoft Office-programma’s hebben weinig geheimen voor je.

  Waddinxveen | mbo | vanaf 1 jaar