Relatie en sponsormanager

REAGEREN NIET MEER MOGELIJK – HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN VOOR NIEUWE VACATURES

Jongeren inspireren en motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap; dat staat centraal bij alles wat we doen! Bij WorldSkills Netherlands werken we er hard aan om vmbo-scholieren en mbo-studenten bewust te maken van hun unieke talenten, kansen en mogelijkheden. We moedigen deze jongeren aan om over hun toekomst na te denken, dagen hen uit om hun potentieel volledig te benutten, en motiveren hen om alles te geven. Ons werk draagt bij aan de trots en passie van toekomstige vakmannen en vakvrouwen, helpt hen hun opleiding succesvol af te ronden en zorgt voor een vliegende start in hun carrière.

Onze activiteiten, waaronder het organiseren van vakwedstrijden voor vmbo’ers (Skills Talents) en mbo’ers (Skills Heroes), zijn het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. WorldSkills Netherlands is nu op zoek naar een ervaren Relatie- en Sponsormanager om onze impact verder uit te breiden en te versterken.

  Waddinxveen |  hbo |  5 – 10 jaar €3.656 – €5.989 bruto o.b.v. 40u

Direct naar:   Wat je gaat doen      Past dit bij jou     Wat je krijgt

Wat doe je als Relatie en sponsormanager?

Als Relatie- en Sponsormanager ben je de cruciale schakel tussen onze organisatie en (potentiële) partners uit het bedrijfsleven, brancheorganisaties en O&O-fondsen in Nederland. Jouw rol is essentieel bij het uitbreiden van ons relatiebeheer met alle belanghebbenden van de diverse projecten binnen WorldSkills Netherlands.

Je neemt het initiatief bij het aantrekken van nieuwe partners en stelt een gedetailleerde planning en strategisch plan op voor alle sectoren waarin WorldSkills Netherlands actief is. Hierbij focus je op de lange termijn om de publiek-private financiering van onze organisatie veilig te stellen. Een belangrijk speerpunt is het verhogen van de kwaliteitsbijdrage door het bedrijfsleven te betrekken bij zowel de ontwikkeling van vakwedstrijden als de professionalisering van deelnemers en vakdocenten.

Ondanks dat er sterke relaties zijn binnen de technische sectoren, is het belangrijk om ook sectoren zoals Hospitality, Zakelijke Dienstverlening en ICT verder te integreren.

Verder speel je een sleutelrol in het relatiebeheer met vmbo-instellingen, waarbij je goed inspeelt op hun behoeften en voorkeuren bij de integratie van vakwedstrijden in het onderwijsprogramma.

In samenwerking met een andere Relatie- en Sponsormanager verdeel je de leads en stem je regelmatig af met betrokken afdelingen zoals Opdracht Ontwikkeling, Opdracht Uitvoering en Communicatie. Samen met een collega voor de administratieve ondersteuning ontwikkel je nieuwe programma’s en partnerschapsovereenkomsten. Je rapporteert periodiek aan de operationeel manager en de directeur.

Daarnaast focus je specifiek op het uitbouwen en verstevigen van het netwerk van stakeholders rondom het jaarlijkse evenement Skills The Finals. Je onderhoudt contacten met bestaande nationale relaties en legt structurele connecties met het bedrijfsleven in de regio van het evenement om steun voor de doelstellingen van WorldSkills Netherlands te garanderen.

Met jouw kennis op het snijvlak van onderwijs en bedrijfsleven, je vermogen om mensen te motiveren en je enthousiasme, ben je een ware teamspeler. Je bent alert op relevante veranderingen en trends in de markt.

3 redenen waarom deze functie je op het lijf geschreven is

Verbinden

Je verbindt onze organisatie met bedrijven en scholen. Jij zorgt dat onze samenwerking met hen sterk blijft.

Relatiebouwer

Je maakt plannen om met meer bedrijven en scholen samen te werken. Zo help je ons groeien en verbeter je onze projecten.

Samenwerken

Je bent een team-player en signaleert relevante veranderingen en trends in de markt.

Sponsor- en relatiemanager Aline over WorldSkills Netherlands

“In deze functie krijg je het beste van twee werelden: bijdragen aan een relevant maatschappelijk doel én samenwerken met inspirerende (bedrijfs)partners om dit mogelijk te maken! – Aline Soerdjpal, sponsor- en relatiemanager bij World Skills Netherlands

In het kort: Rol van Relatie- en Sponsor Manager

 

 

Samenwerking met Bedrijven

 1. Werving en Binding van Sponsoren: Inclusief administratieve en financiële afhandeling van sponsorschappen.
 2. Advies aan Sponsoren: Adviseren over hoe het meeste waarde uit een samenwerking te halen en sponsoren aanmoedigen en motiveren om actief deel te nemen.
 3. Relatiebeheer: Onderhouden van relaties met partners en sponsoren.
 4. Coördinatie van Sponsoractiviteiten: Intern afstemmen en initiëren van acties die nodig zijn voor het realiseren van sponsorovereenkomsten.

 

Engagement met Brancheverenigingen en O&O-Fondsen

 1. Onderhoud van Branchecontacten: Contact onderhouden met brancheverenigingen over huidige samenwerkingen, deze uitbreiden en verkennen van toekomstige kansen.
 2. Subsidieaanvragen: Contact onderhouden met en opstellen van subsidieaanvragen gericht aan O&O-fondsen.
 3. Projectcoördinatie: Intern afstemmen en coördineren van acties die bijdragen aan de realisatie van subsidieaanvragen.

 

Partnerschap met Onderwijsinstellingen

 1. Samenwerking met Onderwijsinstellingen: Nauwe samenwerking met de projectmanager van Skills Talents voor de werving van nieuwe vmbo-scholen voor vakwedstrijden.
 2. Communicatie met Onderwijsprofessionals: Onderhouden van contact met docenten en bestuursleden van vmbo-instellingen in Nederland.
 3. Voorbereiding en Afstemming in het Onderwijsveld: Mede inhoudelijk voorbereiden van overleggen ten behoeve van het vmbo, om ontwikkelingen, koers, uitdagingen en oplossingen met het onderwijsveld te bespreken en daarmee draagvlak, begrip en betrokkenheid te creëren.

Aanmelding

Zie jij jezelf als relatie- en sponsor manager? Meld je dan nu aan!

De voordelen van werken bij
WorldSkills Netherlands

Wat bieden wij?

Aan het einde van het jaar krijg je een 13e maand uitbetaald. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en we dragen twee derde van je pensioenopbouw bij.

Er zijn extra’s

Denk aan een laptop, telefoon, mogelijkheid tot training of opleiding en als dit nodig is voor je functie een jaarlijks tripje naar het buitenland met de studenten uit ons Team Netherlands tijdens een EK of WK voor beroepen.

Flexibiliteit

Wij werken in een flexibele, informele werkcultuur waarin wij elkaar blijven ontmoeten en er ruimte is om thuis te werken.

Jij gaat impact maken

WorldSkills Netherlands inspireert vmbo-scholieren en mbo-studenten om na te denken over hun toekomst, dagen hen uit om het beste uit zichzelf te halen en motiveren hen om zich hier volledig voor in te zetten. Dit draagt o.a. bij aan de trots en passie van vakmannen en vakvrouwen. Vakmanschap wordt alsmaar belangrijk voor Nederland. Door dit te promoten kun je binnen deze functie écht impact maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en informele omgeving, met een sterk en gemeenschappelijke missie met een doel.

Solliciteer direct

Je kunt onderstaand formulier gebruiken of mailen naar info@worldskillsnetherlands.nl .

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Sollicitatieproces:

  1

  Solliciteren

  We bekijken je sollicitatie en binnen 2 weken laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

  2

  We bellen

  Om een afspraak te maken voor onze eerste ontmoeting.

  3

  Kennismaking

  Een eerste gesprek waar we ingaan op de inhoud van de functie, jouw competenties en je eerdere werkervaring.

  4

  Tweede gesprek

  In dit gesprek gaan we dieper in op de functie, laten we je ons kantoor zien en stellen we je voor aan een aantal collega’s.

  5

  Zijn we een match?

  Bij een wederzijdse match doen wij je graag een aanbod.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons uiteraard ook mailen. Je kunt ons ook bellen op 0172 211 120. Ons kantoor zit aan de Limaweg 25, 2743 CB in Waddinxveen. Wij hopen jou binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

  Meer vacatures

  Marketing & Communicatie Manager

  Voor het team Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren manager. Je hebt een brede ervaring op gebied van o.a. branding, projectmanagement en online marketing. Van nature beschik je over een coachende stijl van leidinggeven en maak je makkelijk contact met anderen.

  Waddinxveen |  hbo |  > 10 jaar