Carline Refuge

Carline Refuge

Bloembinder

Ze komt uit Diepenveen en is 19 jaar. Ze gaat naar school op het Zone College en werkt bij Flora inn bloemisten Bathmen.

“Een prachtige ervaring om heel veel van te leren, ervaring op te doen en mijn eigen kennis te kunnen verbreden, uit te breiden en een groot en hoog niveau uit mezelf te halen. GEWELDIG!”

Tijdens het WK zou mijn wedstrijd bestaan uit verschillende beroepshandelingen. Zoals: handgebonden boeketten, bruidswerk, arrangementen met snijbloemen, lichaamsdecoraties, ruimtedecoraties en planten arrangementen. Dit zou allemaal binnen een bepaalde tijd voltooid moeten worden. Daarnaast word het sociale contact met de mede-kandidaten ook bekeken. Beoordeeld zullen we worden op onder andere kleur, compositie en idee.

Wat maakt jouw vak zo mooi?

Het werken met natuurlijke materialen! Groen en creativiteit in 1, iets waar ik heel gelukkig van wordt. Alle prachtige kleuren die je kunt combineren met de mooiste ondergronden. Mensen een goed en blij gevoel meegeven, daar word ik blij van!”

Waar ben je nog meer goed in?

“Ik ben goed in het werken met klanten, een gezellig praatje en een goed verkoopgesprek. Daarnaast het schetsen en uitwerken van mijn ontwerpen vind ik erg leuk om te doen!”

Partners

[logo-carousel id=partnerscarline]

Locatie