De LOB-Experience

Wat is de LOB-Experience?

Doen, beleven, ervaren. Daar gaat het om bij de LOB-Experience. Met meer dan 50 activiteiten kunnen jongeren zichzelf op een leuke, uitdagende manier oriënteren op hun toekomst. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen nagebootst, zodat jongeren blijvende ervaringen opdoen die te gebruiken zijn voor hun school- en studiekeuze en loopbaandossier. 

Vóór de LOB-Experience

  • Bereid leerlingen en studenten goed voor: laat ze de Play Your Skills app downloaden via de App Store of de Google Play Store.
  • Kom je met je klas? Vraag tegemoetkoming in reiskosten aan. Informatie volgt.
  • Ook aan docenten is gedacht! Er zijn inspirerende workshops en masterclasses.

Tijdens de LOB-Experience

Doe mee aan tal van doe-activiteiten en challenges zoals straten maken, huisjes bouwen, stijgerklimmen, een graafmachine bedienen, kraak een kluis, hack een website, doe mee aan een hololens battle en race op de Audi-simulator, test je uiterlijke verzorgingskills, draai pillen, werk mee in een mini-restaurant en doe mee aan diverse VR-challenges.

Ná de LOB-Experience

  • De LOB-Experience én een bezoek aan Skills The Finals levert een onvergetelijk leuke en interessante dag op voor jong en oud!
  • Deelname aan de LOB-Experience kan worden opgenomen in het loopbaandossier van je leerling of student.
  • Leerlingen en studenten krijgen door deelname aan de LOB-Experience meer inzicht in wie ze zijn, waar ze goed in zijn en wat hun beste vervolgstap is.

Tegemoetkoming vervoerskosten

Docenten die samen met hun klas de LOB-Experience van Skills The Finals bezoeken, komen in aanmerking voor een tegemoetkoming in de vervoerskosten. 

Bezoeken

Wil je met je klas aanwezig zijn?