Evenementpartner The Faber Academy

Sinds een aantal jaar is The Faber Academy, het opleidingscentrum van Faber, evenementenpartner van The Skills Finals. Faber is een toonaangevend bedrijf in de wereld van audiovisuele totaalproducties. Je komt Faber tegen bij de grootste evenementen, van televisie programma’s, film sets, voetbalstadions, sport evenementen, muziek festivals tot zakelijke evenementen. Jaarlijks werken ze aan opdrachten, van Lowlands, GP Zandvoort tot de TV show Matthijs Gaat Door of een online event voor Under Amour. Tijdens Skills The Finals staat The Faber Academy met een eigen stand in de LOB Experience om alles te vertellen over het verkorte leertraject voor de opleiding Podium- en Evenementen Techniek. Daarnaast verzorgt Faber Audiovisuals de prijsuitreiking en zijn zij de audiovisuele partner voor het gehele evenement.

“Bij The Academy werk je samen met een hele hechte groep mensen. Hierdoor voelt het niet echt als werken.”

“Je leert echt enorm veel op de opleiding en gaat echt een hele gezellige tijd tegemoet!”

Leren van de experts

Wil je meer weten over Faber Adacemy? Ze kunnen je er tijdens Skills The Finals alles over vertellen! Bijvoorbeeld over het leertrajact van hun opleiding: In het leertraject leer je het vak van de experts. De experts van Faber zijn zeer ervaren en gedreven vakmensen die enorm gemotiveerd zijn om jongeren alle ins en outs van het vak bij te brengen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en lopen net als Faber Audiovisuals, voorop op het gebied van innovatie in de continu vernieuwende audiovisuele wereld.

Hoe ziet het verkorte traject eruit?

Het eerste leerjaar speelt zich voornamelijk op school af. In het tweede leerjaar loop je eerst een aantal weken mee in het Warehouse (load in/load out) om bekend te raken met de processen binnen het bedrijf. Daarna ga je naar de afdeling Quality Control om de “achterkant” van de materialen goed te leren kennen. Na afloop van deze aanloopperiode beginnen de workshops van de diverse modules en word je aan de hand van aansluitende praktijkopdrachten ingepland op projecten, waar je de opgedane theorie in praktijk kunt brengen. Scoor je voldoende op je eindbeoordeling? Dan heb je het leertraject binnen Faber afgerond en ben je gekwalificeerd om bij Faber op “assistent” niveau aan het werk te gaan en de wereld van de live events te gaan verkennen met een fantastische basis.

Hoe zien we de samenwerking terug

Faber Academy is evenementpartner:

Meer over Faber Academy:

Ook partner worden?