STF eventpartner

In maart bezoeken ruim 10.000 mensen uit het onderwijs en bedrijfsleven het evenement Skills The Finals. Hét beroepen evenement van Nederland. Tijdens Skills The Finals vinden de nationale finales plaats van de (v)mbo vakwedstrijden en  bieden we een compleet LOB-Experience plaats. Ook zijn het bedrijfsleven en bracheorganisaties aanwezig. Kom ik contact en verbind je als partner aan het evenement Skills The Finals al overall partner. Inmiddels zijn er 2 trotse eventpartner.

Faber audiovisuals

Faber Audiovisuals is een toonaangevende speler in de wereld van LED-schermen en audiovisuele totaalproducties. Het van oorsprong kleine familiebedrijf met Friese roots groeide uit tot een wereldspeler in de audiovisuele markt met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten. Die snelle groei is een direct gevolg van hun streven om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Faber zet niet alleen puur in op verhuur van LED-schermen en de realisatie van producties, maar vinden het belangrijk om actief met onze klanten mee te denken over de ontwikkeling.

Wij zijn trots op onze eventpartner Faber audiovisuals.

faber-av.com

CampusShop

CampusShop is er speciaal voor studenten. In samenwerking met ruim 250 onderwijsinstellingen in Nederland en België selecteren zij de beste laptops voor studenten. 

Sinds 2018 is CampusShop verbonden als eventsponsor voor Skills The Finals. Dankzij de samenwerking met CampusShop kunnen alle vakwedstrijden waar een computer voor nodig is rekenen op de computers van CampusShop. CampusShop bereikt ruim 10.000 bezoekers door hun exclusieve zichtbaarheid als eventpartner en de mogelijkheid om direct contact te genereren. Wij zijn trots op deze samenwerking en zetten deze voort naar het evenement in Leeuwarden, WTC in 2020.

Wij zijn trots op onze eventpartner Campusshop.

campusshop.nl