Partners in vakmanschap

Draag bij aan talentontwikkeling

Er zijn diverse mogelijkheden partner voor vakmanschap te worden. Jaag samen met ons talentontwikkeling en beroepstrots aan en zet jezelf op de kaart bij de beroepsprofessionals van de toekomst. Dat onder andere kan in de breedte voor alle (v)mbo wedstrijden, voor een enkele wedstrijd, op een nationaal en internationaal podium, via het grootste beroepenevenement van Nederland of als (preferred) supplier. We kijken graag hoe we hier samen invulling aan kunnen geven, bijvoorbeeld via onderstaande mogelijkheden. Meer informatie:

Vakmanschap kan niet zonder partners

Met meer dan 140 organisaties werken we samen om jaarlijks de beste jonge vakmensen, beroep, merken en vakopleidingen op de kaart te zetten en trots op vakmanschap te creëren en een podium te bieden. Deze samenwerkingen zijn van onschatbare waarde voor de organisatie van vakwedstrijden voor het (v)mbo. Partner zijn van WorldSkills Netherlands betekent een verbintenis aan talent, passie en vakmanschap.

Samenwerken doen we via pakketten en op maat. Via onze communicatie en evenementen helpen we doelstellingen te behalen. Van employer- en corporate branding tot het creëren van brand preference of het geven van invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Corporate branding

Jaarlijks exposure van uw bedrijf en producten op grote evenementen met 15K of meer bezoekers.
Werk aan merkbekendheid bij een jonge, ambitieuze doelgroep waar de afnemers en werknemers van de toekomst tussen zitten.

Employer branding

Ontmoet excellente vakvrouwen en –mannen en hun docenten. Leer ze kennen en weten wat er bij hen speelt. Geef training, geef baangaranties, etc.

Kom in contact met de opleiders (docenten) van toekomstig jong vakmanschap. Raak betrokken bij opleiding en ontwikkeling van jonge studenten. Ondersteun de ontwikkeling van jong talent; werk aan je employer brand!

Product branding

Breng uw product onder de aandacht tijdens de evenementen en laat de top van jong vakmanschap ermee werken. Laat de top van jong vakmanschap werken met uw producten en diensten. ‘Jong geleerd = oud gedaan’.

Work with the best

Zet deze jonge ambassadeurs van vakmanschap in, in uw marketing en communicatie kanalen.

Voorbeelden partnerschappen

Partnerpakketten geven de mogelijkheden weer. Liever nog kijken we naar hoe we kunnen helpen. Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met Swen Peeters of Ronald van Es, accountmanagers van WorldSkills Netherlands.

Evenementpartner

Als sponsor van het evenement Skills The Finals staat jullie organisatie in de spotlight. Als de finales van de vakwedstrijden van Skills Talents en Skills Heroes gespeeld worden tijdens het grootste beroepenevenement van Nederland, willen duizenden mensen dat zien. Door een partnerschap tijdens Skills The Finals komen organisaties in contact met ruim 15.000 jongeren, mensen uit het onderwijs en bedrijfsleven.

Projectpartner

Bij projectpartnerschap verbind je je in de breedte aan een project om als organisatie betrokken te zijn. Bereik >1000 studenten en hun docenten in het mbo als je kiest voor verbintenis aan Skills Heroes, >1000 leerlingen en hun docenten in het vmbo bij Skills Talents of bereik de absolute nationale- en wereldtop als je kiest voor ondersteuning van Team Netherlands.

Als projectpartner kun je van A tot Z betrokken zijn, van ontwikkeling van lokale voorrondes tot nationale prijsuitreiking of internationale deelname op EK’s en WK’s van Team Netherlands.

Wedstrijdpartner

Samen bereik je meer. Met onze wedstrijdpartners kunnen we een mooie wedstrijd neerzetten. Betrokkenheid en zichtbaarheid gedurende het hele wedstrijdjaar, direct contact met studenten en docenten, product branding en bijvoorbeeld ruimte voor het verstrekken van prijzen zoals het aanbieden van stages, opleidingsbudgetten en gereedschap. Van de opdrachtontwikkeling tot de finale: een wedstrijdpartner krijgt op vele manieren en momenten de mogelijkheid een rol van betekenis te hebben en creëren. 

Wedstrijdsupplier

Suppliers leveren gesponsorde diensten en producten, bijvoorbeeld tijdens evenementen, maar ook tijdens kwalificatiewedstrijden en trainingen. Laat de top van vakmanschap en hun docenten werken met uw product(en) en breng zo uw product en bedrijf onder de aandacht bij een jonge doelgroep, succesvolle opleiders en hun werkgevers en toekomstige afnemers. Jong geleerd = oud gedaan.

Feiten en cijfers

wedstrijden op vmbo en mbo niveau

bezoekers tijdens event

deelnemers in voorrondes

bezoekers nationale prijsuitreiking

finalisten tijdens NK

weergaven social media

Meer informatie & contact

Neem direct contact op met Swen Peeters of Ronald van Es, accountmanagers van WorldSkills Netherlands: telefoonnummer en emailadres opnemen of doe een verzoek tot terugbellen door het formulier in te vullen.