Hoofdsponsor Jij gaat het maken

In de bouw en infra bouw je aan je eigen toekomst en die van Nederland. Jij gaat het maken!
De bouw en infra staat voor grote opgaven en uitdagingen: bouwen van nieuwe woningen, verduurzamen van bestaande woningen en gebouwen en meewerken aan de energietransitie. En ondertussen houden we Nederland bereikbaar via fietspad, weg, water en spoor.

“Als sponsor laten we zien dat we onze vakmensen – zoals tegelzetters, metselaars en goede timmeraars – heel hard nodig hebben. En dat we trots zijn op hun vakmanschap!”

Waarom samenwerken?

Als sponsor van WorldSkills Netherlands kunnen we laten zien hoe divers de beroepen zijn in de bouw en infra, en dat je al die vakkennis nodig hebt om verder te bouwen aan Nederland. Of het nu om timmeren gaat, metselen, straatmaken of tegelzetten.

Wie is Jij gaat het maken?

De campagne Jij gaat het maken is een gezamenlijk initiatief van cao-partijen in de bouw en infra. Deze partijen – Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, WoningbouwersNL, Vereniging van Waterbouwers, FNV Bouwen en Wonen en CNV Vakmensen – hebben de handen ineengeslagen en werken samen voor meer instroom en behoud van mensen voor de sector.

Hoe zien we de samenwerking terug

Partner van de wedstrijden:

Meer over Jij gaat het maken:

Ook partner worden?