Hoofdsponsor Evoke

Jij wilt van jouw carrière een succesverhaal maken. Evoke begrijpt dat, daarom zijn wij er om je op weg te helpen. Wij helpen startende en ervaren professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau aan een mooie baan bij een van onze 350 opdrachtgevers. Wij benaderen de markt vanuit de verschillende sectoren en onze Career Coaches zijn specialist in hun vakgebied. Daardoor kennen zij de typen bedrijven, functies en belangrijke spelers en weten zij keer op keer de juiste connectie te leggen. En daar stopt het niet. Als Carrière Coach blijven wij onze professionals ondersteunen met een persoonlijke benadering en ruime opleidingsmogelijkheden, want Evoke Centers You!

“Bij Evoke kijken we er enorm naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jong vaktalent.”

Waarom samenwerken?

Evoke brengt graag het onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar. Als bruggenbouwer proberen wij de school, student en het bedrijfsleven te verbinden. Dat doen we via wedstrijden zoals bijvoorbeeld de Evoke Rally, een jaarlijks terugkerend event waarbij studenten werktuigbouwkunde racen tegen elkaar in eigen gebouwde elektrisch aangedreven racewagens. Of via onze BBQ-challenge waarbij nieuwe studenten Engineering in één week tijd een innovatie barbecue bouwen. Door onze samenwerking met Worldskills Netherlands willen we nog meer van deze aan onderwijs verbonden events opzetten.

Wie is Evoke?

Jij staat centraal bij Evoke. Wil je de baan of opdracht die écht bij jou past? Wij weten ‘m te vinden. Doordat we jouw vakgebied van binnen en buiten kennen, na ruim 15 jaar. En door jou beter te leren kennen. Als professional én als persoon, met onze 360 graden aanpak. Alles voor jou en jouw carrière. Want Evoke Centers You.

Evoke is hoofdsponsor van de wedstrijd:

Meer over Evoke:

Ook partner worden?