Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid

Heb jij wat met cijfers? Vind je het leuk om veel achter de computer te werken? Houd je ervan om dingen uit te zoeken? Werk je graag met mensen samen en help je met plezier een ander? Dan is de zakelijke dienstverlening iets voor jou! Je werkt vaak met persoonlijke gegevens. Daarom is het belangrijk dat je nauwkeurig omgaat met vertrouwelijke informatie. 

Of hou je meer van beweging en actie en is een baan in een uniform echt iets voor jou? Dan ben je bij de V van Veiligheid aan het goede adres! Altijd spannend en lekker actief door de wisselende werkzaamheden. Bijvoorbeeld als beveiliger bij een luchthaven of toezichthouder in een grote stad. Of denk aan een baan bij de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht of Marine.

}

2 lesuren

Klassikaal

vmbo

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de LOB-route?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. Dit vanuit de gedachte dat kennismaken met een beroep dat ene ‘zaadje’ kan planten, inspiratie of informatie geeft waardoor iemand uiteindelijk voor dat ene vak of die opleiding kiest.
Wat kost de LOB-route?
De LOB-route is een volledig gratis programma en speciaal bedoeld voor (docenten van) vmbo’ers en mbo’ers.
Voor welke vakgebieden/sectoren wordt de LOB-route aangeboden?
De LOB-route gaat uit van de sectoren zoals benoemd door de MBO Raad én de sectoren waarbinnen WorldSkills Netherlands vakwedstrijden aanbiedt.
Hoe kun je de LOB-route gebruiken?
De LOB-route bestaat uit 14 LOB-opdrachten met ondersteunende video’s; praktische lessen waarmee je als docent aan de slag kunt in de klas. Iedere les bestaat uit een lesbrief voor de docent en een werkblad voor de leerling. De route wordt tot en met Skills The Finals regelmatig aangevuld met nieuw materiaal.
Door wie is de LOB-route ontwikkeld?
De LOB-route is ontwikkeld door vak-experts en oud-deelnemers met actuele relevante kennis van de werkvloer. Alles i.s.m. en onder supervisie van de onderwijskundigen van WorldSkills Netherlands. De LOB-route wordt daarnaast ondersteund door Prof. dr. Marinka Kuijpers en het Expertisepunt LOB.