Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem

Hou jij van een dynamische wereld met werkzaamheden die iedere dag weer anders zijn? Dan is de sector MTLM iets voor jou. Ga bijvoorbeeld aan de slag als fietstechnicus. Je lost veelal in je eentje technische problemen op en weet precies welke gereedschappen je nodig hebt. Dat doe je nauwkeurig. Je luistert naar vragen van de klant engeeft advies over reparaties. Voor jou is er niets mooier dan klanten weg te zien rijden op een fiets die jij hebt gemaakt!
Of geef leiding aan een logistiek magazijn of distributiecentrum. Daarbij horen activiteiten zoals de ontvangst, controle, opslag en het versturen van goederen. Maar ook de planning van werkzaamheden is een belangrijk onderdeel. Het is soms een hele puzzel, maar jij weet als geen ander hoe dit op te lossen.

 

}

2 lesuren

Klassikaal

vmbo

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de LOB-route?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. Dit vanuit de gedachte dat kennismaken met een beroep dat ene ‘zaadje’ kan planten, inspiratie of informatie geeft waardoor iemand uiteindelijk voor dat ene vak of die opleiding kiest.
Wat kost de LOB-route?
De LOB-route is een volledig gratis programma en speciaal bedoeld voor (docenten van) vmbo’ers en mbo’ers.