ICT en Creatieve Industrie

Vind jij het leuk om technische problemen op te lossen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken? Wil jij de communicatie verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan is werken in de ICT echt iets voor jou! ICT ontwikkelt zich snel en is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Dankzij internet is informatie altijd overal toegankelijk. Sociale netwerken en nieuwe media op tablets en smartphones vragen om nieuwe manieren van communiceren. ICT is een enorme groeimarkt. Bedrijven staan te springen om mensen met actuele kennis op het gebied van cloud computing, security en applicatieontwikkeling.
Of sta je liever op het podium of ben je graag bezig achter de schermen? Ben je creatief en ondernemend? Houd je van netwerken en organiseren? Dan is werken in de creatief-culturele sector echt iets voor jou. Zo bedenk, organiseer en begeleid je bijvoorbeeld activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en amusement.

}

2 lesuren

klassikaal

vmbo

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de LOB-route?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. Dit vanuit de gedachte dat kennismaken met een beroep dat ene ‘zaadje’ kan planten, inspiratie of informatie geeft waardoor iemand uiteindelijk voor dat ene vak of die opleiding kiest.
Wat kost de LOB-route?
De LOB-route is een volledig gratis programma en speciaal bedoeld voor (docenten van) vmbo’ers en mbo’ers.