Veiligheid en handhaving
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

In deze challenge brengen jullie tijdens een surveillance een bezoek aan hotel Ruimzicht. Voor de ingang van het hotel staat namelijk de formule 1 wagen van Fernando Alonso geparkeerd. Wanneer jullie bij het hotel zijn aangekomen, zien jullie dat een beveiliger voor de ingang een heftige discussie heeft met twee toeschouwers. Deze beveiliger loopt vervolgens richting de formule 1 wagen, omdat er een andere toeschouwer graffiti op de wagen spuit. Het is tijd om in actie te komen! Wat is jullie plan?
}

120 minuten

Teamopdracht

MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.