Tuin en ontwerp
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

​In deze challenge ga je een duurzame moestuin ontwerpen voor Mevrouw de Vries. Zij wil graag dat er aan het milieu wordt gedacht. Zo vindt ze het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen, dat er wordt nagedacht over de opvang en het hergebruik van water en het composteren van het groene afval. Daarnaast wil ze dat er ruimte wordt gemaakt voor de onmisbare insecten. Mevrouw de Vries ziet graag een uniek ontwerp dus wees vooral creatief!
}

240 minuten

Teamopdracht

VMBO en MBO

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.