Tuin en ontwerp
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

​In deze challenge ga je een duurzame moestuin ontwerpen voor Mevrouw de Vries. Zij wil graag dat er aan het milieu wordt gedacht. Zo vindt ze het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen, dat er wordt nagedacht over de opvang en het hergebruik van water en het composteren van het groene afval. Daarnaast wil ze dat er ruimte wordt gemaakt voor de onmisbare insecten. Mevrouw de Vries ziet graag een uniek ontwerp dus wees vooral creatief!
}

240 minuten

Teamopdracht

VMBO en MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.