Tegelzetten
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

In deze challenge ga je je eigen badkamer ontwerpen. Kijk allereerst thuis naar je eigen badkamer. Wat vind jij dat beter of misschien mooier kan? Meet vervolgens met een duimstok of rolmaat de maten van jouw badkamer op. Houd hierbij rekening met de deur en eventuele ramen. Noteer de maten op papier. Maak nu je eigen ontwerp van jouw ideale badkamer. Kortom, Aan de slag! Wees creatief, denk out of the box en maak alle tegelzetters gek!

}

240 minuten

individueel

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.