Tegelzetten
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

In deze challenge ga je je eigen badkamer ontwerpen. Kijk allereerst thuis naar je eigen badkamer. Wat vind jij dat beter of misschien mooier kan? Meet vervolgens met een duimstok of rolmaat de maten van jouw badkamer op. Houd hierbij rekening met de deur en eventuele ramen. Noteer de maten op papier. Maak nu je eigen ontwerp van jouw ideale badkamer. Kortom, Aan de slag! Wees creatief, denk out of the box en maak alle tegelzetters gek!

}

240 minuten

individueel

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.