Social work
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

In deze challenge staat een casus centraal die vraagt om jullie oplossing. Onlangs zijn twee meisjes in elkaar geslagen, omdat ze hand in hand door het park liepen. De burgemeester neemt de situatie gelukkig erg serieus en roept mensen en organisaties op om een plan te maken om de buurt weer veilig te stellen. Maak voor dit maatschappelijke probleem een plan van aanpak. Veel succes!

}

360 tot 480 minuten

Teamopdracht

MBO

Veel gestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.